Boek Haul april 2020

Het is alweer mei maar ik wilde natuurlijk wel met jullie delen welke boeken ik deze maand heb toegevoegd aan mijn boekenkast. Deze maand niet zo heel veel boeken. April was een rustige maand voor mijn bankrekening haha. Dit haal ik waarschijnlijk in mei wel weer in want er verschijnen deze maand wel echt een aantal hele toffe boeken. Maar goed op naar de boeken van de afgelopen maand.

Als eerste wil ik me weer meer verdiepen in hekserij, ik heb dit jaren geleden ook echt regelmatig gepraktiseerd samen met een vriendin. Maar nadat we beide een druk leven kregen is dat een beetje verwaterd. Ik merk dat mijn interesse hierin weer erg sterk is dus ik heb een aantal boeken aangeschaft.

Namelijk de weg van de heks van  , dit boek is een verhaal over hoe zij hekserij gevonden heeft in haar leven en toepast.

Daarnaast kocht ik het boek Monstrous heart van Claire McKenna dat ik al gelezen heb en je vind de recensie hiervan HIER. Ik vond het echt een prachtig boek!

Ik kocht ook Girls save te world in this one van Ash Parsons, dit boek is fantastisch! Een conventie, zombies, meiden die de wereld redden. Beter kan het niet toch? Mijn recensie van dit boek vind je HIER.

Tot slot kocht ik Rules for being a girl van Candace Bushnell en Catie Cotugno dit boek lijkt me best heftig maar wel een boek dat ik heel graag wil lezen.

 

Ik kreeg ook nog een aantal ARC’s deze maand namelijk:

Sure shot van Sarina Bowen

Beholden van Dr. Rebecca Sharp

The Saint van Kelsey Clayton

Like you care van Kaydence Snow

Splinters of you van Anne Malcom

 

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je boekenkast en TBR deze maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
5 mei 2020 at 08:41

Oef, m’n TBR is weer aangevuld met een aantal boeken van je april lijst, Annabel (m’n arme bankrekening).6 mei 2020 at 14:31

Toch nog steeds een mooie haul. Het leek er heel lang naar uit te zien dat er in april enkel een recensieboek aan mijn collectie zou worden toegevoegd maar toen stond de postbode op de laatste dag van de maand aan de deur met een aantal Jill Shalvis boeken én eentje van J.R.Ward. Ik heb vooral heel veel zin om die van Jill Shalvis te lezen vermits die doorgaans ontzettend ontspannend zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

6 mei 2020

%d bloggers liken dit: