WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik op mijn e-reader like you care van Kaydence Snow uit, wat een rollercoaster was dit zeg! Het is echt een super mooi maar intens boek. Mijn recensie verschijnt later deze week.

Fysiek las ik als laatste Aurora Rising uit van Jay Kristoff en Amy Kaufman, wat een fantastisch boek is dit toch! Het is een re-read voor mij omdat deel twee bijna uitkomt en ik ben echt fan van dit boek. Het boek is spannend en het houd je echt op het puntje van je stoel. Ik kan ook echt niet wachten tot ik deel twee kan lezen.

Wat lees ik nu?

Ik ben net begonnen in Rules for being a girl, dus ik kan daar nog niet zo heel veel over vertellen.

Op mijn e-reader lees ik Beholden, maar ook daar ben ik nog zo ver in. Het voelt voor nu alsof het een beetje traag gaat, maar dat komt vooral de hoofdstukken lang zijn denk ik.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik hoop natuurlijk te kunnen beginnen in Aurora Burning maar ja even afwachten wanneer die binnen komt.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
6 mei 2020 at 08:34

Wat heb ik gelezen? • The Return Of The King
Wat lees ik nu? • Havenfall
Wat ga ik hierna lezen? • —Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: