Recensie: Like you care van Kaydence Snow

Recensie: Like you care van Kaydence SnowLike you care by Kaydence Snow
Published by Sonder publishing pty Ltd on 7 mei 2020
Genres: bully romance
Pages: 203
Format: e-book
Goodreads
five-stars

I am nothing.

Nobody.

I'd rather be invisible than deal with what happens on the days my classmates decide to acknowledge my existence.

But then Turner Hall shows up - all cool confidence and witty banter - and all of a sudden I don't want to be invisible any more. I want to be seen.

I want him to see me.

I'm not who he thinks I am but I'm starting to suspect he's not all he says he is either.

Just my luck that he starts to make friends with my tormentors. How am I supposed to tell him who I really am? How am I supposed to show him my true face? What if the boy I'm falling in love with decides I'm nothing too?

*Like You Care is a part of the Bully Me Anthology. In the Bully Me Anthology, this was a 30k novella. This is now the complete book. *

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik hou van Bully romance boeken en ik heb al eerder eens serie van deze auteur gelezen. Dus toen ik deze voorbij zag komen in één van mijn mails wist ik meteen dat ik hem wilde lezen. Ik vind de cover misschien niet meteen opvallend maar ik vind hem wel tof. Het verhaal klinkt ook echt goed dus ik ben heel benieuwd.

Mijn mening:

Dit boek is niet zoals enkel ander bully boek dat ik gelezen heb, maar wat een rollercoaster is dit boek! Ik heb er echt enorm van genoten. Ik moet zeggen dat ik in het begin even moest wennen aan Mena, maar dat heb je vaak met een personage wat in eerste instantie niet zoveel op je lijkt. Maar als snel werd ik helemaal in het verhaal gezogen, naast het feit dat het een bully romance is, is het voor één van de personages ook een tijdje een secret romance want hij weet niet wie zij is.

Het bully aspect van dit boek is heftig, daar ga ik niet om liegen, heftig als in ik heb echt huilend in bed gelegen bij een aantal stukken terwijl ik het aan het lezen was. De manier waarop zij gepest werd lijkt namelijk heel veel op de manier waarop ik gepest ben in de eerste klas van de middelbare school. Dus dat was wel even confronterend maar zo goed gedaan. Ik herkende mezelf helemaal in haar gevoel.

Ik vind Mena een heel mooi personage, je ziet hoe ze worstelt en net als ik eigenlijk niemand wil laten weten hoe vervelend het is op school. Ik denk dat het feit dat ik mezelf zo goed herken in haar ervoor zorgt dat ik het boek echt nog beter vind.

Maar ik vond Turner ook echt een heel mooi personage dat duidelijk een groei doormaakt in dit boek, zeker ten aanzien van Mena. Ik vond de opbouw van hun romance echt heel tof, in het begin niet wetend wie het is, de spanning tussen de twee personages en daarna het moment dat hij ontdekt wie ze is. Dat moment was ook wel één van de heftige momenten in het boek maar ook een heel sterk moment voor de rest van het verhaal.

Ik wil nog zoveel zeggen over dit boek maar ik merk dat ik dan spoilers ga geven en dat wil ik niet haha.

Mijn conclusie:

Mijn conclusie: Echt lees dit boek! Ook al is bully romance niet je genre, geloof me als ik zeg dat dit echt nergens maar dan ook nergens op enig ander bully boek lijkt dat ik gelezen heb. Ik kan ook echt niet wachten op het volgende deel!

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: