Recensie: Beholden van Dr. Rebecca Sharpe

Recensie: Beholden van Dr. Rebecca SharpeBeholden by Rebecca Sharp
Series: Carmel Cove #1
on 12 mei 2020
Genres: contemporary, romance, small town romance
Pages: 329
Goodreads

From bestselling author, Dr. Rebecca Sharp, comes a steamy, small-town romance with a dash of suspense.

Laurel Ocean knows loss like the sea knows the shore.
The loss of her parents took her from Carmel Cove and the loss of her grandfather brought her back. Unexpectedly inheriting the shambles of her family’s coffee shop, her first instinct is to run. After all, it’s just something else to lose.

So, Laurel makes a plan: fix up the business, sell it, and get out of town. And it would’ve been perfect… if the building hadn’t come with a condition: a stubborn, broody, and distractingly sexy contractor.

Eli Downing made a promise to look after Laurel, and offering to repair the coffeeshop is just the start. He’s not going anywhere whether she likes it or not. And for as many walls as she pays him to fix, he’s determined to tear down the same from around her hardened heart.

The longer she stays, the more Laurel finds herself beholden.
To her family’s legacy. To her loyal hometown. And to the man healing her heart.

Unfortunately, Carmel has only given Laurel one outcome she can rely on. And when loss draws another line in the sand, will she flee from her fears or fight for her future?

Beholden is the first enemies-to-lovers standalone in the Carmel Cove series.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De eerste indruk:

Small town romance, iemand die eigenlijk niet wil blijven, een man die daar verandering in wil brengen? Sign me up dit klinkt echt als mijn cup of tea.

Mijn mening:

Helaas was het enthousiasme waarmee ik aan dit boek begon ook best snel weer weg….ik vond het boek een beetje traag en de small town vibe kreeg ik er ook niet echt van moet ik zeggen.

Wat ik altijd zo mooi vind aan small town romance boeken is dat iedereen elkaar kent, er ook veel geroddeld wordt maar ook de hoofdpersoon iedereen kent in het stadje. En dat miste ik hier heel erg! Ze had heel lang in het stadje gewoond, haar ouders en groot ouders hadden er een koffieshop waar ze vaak was en toch herkende ze bijna niemand voor mijn gevoel.

Ik snap dat ze het niet leuk vond om weer terug te moeten, dat ze deze plek eigenlijk het liefst achter haar wilde laten. Maar het voelde alsof ze echt een vreemde was en zo lang was ze nu ook weer niet weg geweest. Ik merkte dat dat me irriteerde omdat ik echt een small town romance boek wilden.

Haar love interest was ook niet iemand die er al lang woonde en toch waren alle bewoners van het stadje helemaal blij en verliefd op hem. Mijn ervaring met Small town verhalen is juist dat ze vaak niets moeten weten van een buitenstaander en die echt moet vechten voor zijn plekje. Ik weet niet het voelde een beetje raar.

Ik vond het verhaal ook echt heel traag gaan, ik snap wel dat er een opbouw moest zitten en dat je een beetje moest kunnen bonden met de hoofdpersoon en ik denk ook echt dat er mensen zijn die dit fantastisch vinden, ik helaas niet.

Het was geen heel slecht boek, er zaten zeker hele toffe dingen in en het is allemaal heel mooi beschreven het was alleen gewoon geen boek voor mij.

Mijn conclusie:

Doordat er eigenlijk weinig vaart zat in het verhaal merkte ik dat ik snel was afgeleid en moeilijk in het verhaal kwam. Maar voor mensen die daarvan houden, de slow burn romance is dit echt een aanrader!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

13 mei 2020

%d bloggers liken dit: