WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste fysieke boek las ik Raak me. Niet uit, wat een rollercoaster was dit boek! Ik vond hem echt heel erg tof en ik ben zo benieuwd naar het tweede deel!

Als e-book las ik als laatste Sure shot van Sarina Bowen uit, dit boek was helaas niet helemaal wat ik er van verwacht had maar nog steeds wel tof.

Wat lees ik nu?

Als ik dit typ zit ik te wachten op de postbode die mij als het goed is vandaag Aurora Burning komt brengen en ik ben aan de ene kant helemaal klaar voor dit boek maar aan de andere kant ook helemaal niet!

Ondertussen lees ik ook There’ll be peace when you are done, dit is een ode aan Supernatural, fans en cast vertellen wat deze serie voor hun betekend heeft. Ofwel een rollercoaster aan emoties!

Op mijn e-reader lees ik Playboy princes dit is een tweede deel in de Royals of Arbon academy serie. Ik vind hem tot nu toe echt fantastisch. Dit is echt een heerlijk boek!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het echt niet! Ik heb zoveel boeken die ik heel graag wil lezen, maar ik ben echt een mood reader dus ik kijk dan wel. Al zou ik nu The shadows between us zeggen want dat boek klinkt echt fantastisch!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
13 mei 2020 at 15:17

Wat heb ik gelezen? • Kiera Cass — The Elite
Wat lees ik nu? • Kiera Cass — The One
Wat ga ik hierna lezen? • Kiera Cass — The Heir

(I see a pattern here)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: