Recensie: Sure shot van Sarina Bowen

Recensie: Sure shot van Sarina BowenSure Shot by Sarina Bowen
Series: Brooklyn #4
Published by Tuxbury publishing LLC on 12 mei 2020
Genres: contemporary, romance
Pages: 300
Format: e-book
Goodreads

A new stand-alone hockey romance from USA Today bestseller Sarina Bowen.

On the eve of her thirtieth birthday, sports agent Bess Beringer is ready to make some changes. Armed with a five-year plan—indexed and color coded—she’ll tackle her personal life with the same zeal that she brings to her successful agency.

A big, tall, ripped hunk of hockey player who’s just been traded to the Brooklyn Bruisers is not a part of that plan. Mark “Tank” Tankiewicz has a lot of baggage. He’s a ride-or-die loner with a bad reputation. He’s on the rebound. He’s also the sexiest thing on two legs, and for some crazy reason it’s Bess that he wants.

She knows better. But then she falls stupid in love with him anyway. And for a while it seems like maybe he’ll do the same.

Until she asks him for the one thing he can never give her…

De eerste indruk:

Een nieuw deel in de Brooklyn serie? ja hoor die wil ik wel lezen! Mijn eerste aanraking met romance en new adult was met ijshockey spelers en om eerlijk te zijn ben ik daardoor wel echt fan van boeken met ijshockey spelers erin. Bovendien heb ik al meerdere boeken gelezen van Sarina Bowen dus ook dat zit vast wel goed.

Mijn mening:

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit boek wat minder leuk vond dan andere boeken in deze serie en van deze auteur. Ik had wat moeite om een connectie te krijgen met beide hoofdpersonen en ook de verhaallijn vond ik minder leuk.

Misschien komt het omdat ik de laatste tijd veel dark romance gelezen heb en wat meer actie gewend ben, maar ik denk dat dit gewoon niet mijn favoriete boek in deze serie is en dat is prima.

Ik vond Bess op zich wel een leuk personage, ze had een plan en daar ging ze voor en ik vond het mooi om te zien hoe zij zich naar de top had gewerkt in een wereld die voornamelijk uit mannen bestaat. Maar ik vond haar in sommige dingen ook nogal vasthoudend aan idealen die je soms gewoon overboord moet gooien omdat ze misschien niet zo perfect zijn als je dacht.

Met Tank had ik eigenlijk helemaal geen connectie, ik vond hem de hele tijd nogal vlak en weinig diepgang hebben. Als je alleen vanuit het oogpunt van Bess zou lezen kan dit nog maar je leest ook vanuit Tank en dan verwacht ik toch wel wat meer diepgang in het personage. Dat je zijn beweegredenen snapt, weet waar hij vandaan komt.

Ik merkte dat ik door het gehele boek niet de connectie met de personages had die ik had gehoopt. Daarbij vond ik haar verzwijgen van iets belangrijks in de epiloog echt een beetje raar gezien de omstandigheden.

Mijn conclusie:

Niet mijn favoriete deel in deze serie, het is een leuk boek maar hij springt er voor mij niet uit.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

20 mei 2020

%d bloggers liken dit: