Recensie: Raak me. Niet van Laura Kneidl

Recensie: Raak me. Niet van Laura KneidlRaak me. Niet by Laura Kneidl
Series: Behrühre mich. Nicht #1
Published by Z&K on 29 april 2020
Genres: contemporary, New Adult
Pages: 416
Format: paperback
Goodreads

'Raak me. Niet.' van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Laura Kneidl schreef met 'Raak me. Niet.' een meeslepend eerste deel van een new adult-serie, dat eindigt met een grote cliffhanger. Het verhaal van Sage en Luca gaat verder in het tweede deel, 'Verlies me. Niet.'

De eerste indruk:

Ik zag dit boek voorbij komen op social media en de titel sprak me aan, ik zocht hem op en ook de beschrijving klonk heel goed. Een vriendin heeft hem al gelezen en een review geschreven en toen was ik helemaal verkocht ik wilde dit boek lezen!

Mijn mening:

Wow wat een rollercoaster is dit boek zeg! ik was eerst een beetje huiverig want ik had dit boek zo erg gehypt voor mezelf dat ik bang was dat hij misschien zo tegenvallen. Maar niks is minder waar want ik vond dit boek echt heel erg goed!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me in het begin een beetje ergerde aan het feit dat je niet precies weet wat er nu gebeurd is met Sage. Daardoor vond ik het soms lastiger om haar te begrijpen. Natuurlijk heb je wel een beetje een idee, maar ik denk wel dat de emotionele impact misschien vanaf het begin al groter was geweest als je dit eerder had geweten.

Aan de andere kant heb je nu rustig de tijd om te ontdekken wat er met haar gebeurd is en hoe ze daar mee omgaat. Ik vond Sage een heel mooi personage, sterk maar toch ontzettend kwetsbaar. Wat ik vooral heel sterk vond was dat zij echt aan het vechten was om zich beter te voelen en haar verleden achter haar te laten. En dat lijkt te lukken in dit boek.

Luca is wat betreft uiterlijk wel het type bad boy wat betreft uiterlijk en misschien als personage niet heel origineel want niets is wat het lijkt bij hem. Maar hij is wel een heerlijk personage! Ik vond hem echt een hele mooie rol hebben in dit boek en eigenlijk had ik wel meer willen lezen vanuit zijn perspectief. Ik denk namelijk dat je dan wat meer diepgang zou hebben in het verhaal.

Maar ook zonder al dit is dit een heerlijk boek, het is een rollercoaster, het neemt je mee naar een hoogtepunt en stort je daarna gewoon in de afgrond met dat einde! Want dat einde is wel echt een mega cliffhanger. Ik ben dan ook erg blij dat het tweede deel eind deze maand al verschijnt.

Mijn conclusie:

Dit is een heerlijk boek, lees het met wat comfort food en tissues want die ga je nodig hebben!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

20 mei 2020

%d bloggers liken dit: