Unboxing: Owlcrate april 2020 Full moon magic

Corona beïnvloed ons leven in vele opzichten, ook de bezorging van mijn boxen loopt niet helemaal zoals normaal haha. Ik kreeg afgelopen vrijdag de Owlcrate van April binnen, eentje waar ik echt op aan het wachten was aangezien het thema Full moon magic is! Ik hou van de maan, ze is mysterieus, ze groeit en krimpt, vele generaties leefde met het ritme van de maan. Dus ik ben heel benieuwd naar deze box. Kijk je snel mee?

Natuurlijk hebben we eerst een mooie spoiler kaart, ik denk echt dat ik deze ga inlijsten zo mooi vind ik de afbeelding!

Als eerste haal ik een canvas pouch uit de doos de quote op het zakje is van Oscar Wilde en erin zit een moon phase banner. Hij is echt zo tof!!

Ik ben gek op tote bags, ik denk dat veel booklovers dat hebben en deze is geïnspireerd op Shatter me, ik vind de quote en de maanfases eromheen echt zo mooi!!! Ik gok dat dit één van mijn favoriete tassen gaat worden!

Een ander ding waar ik gek op ben is notebooks en tja je kan er nooit genoeg hebben vind ik! Deze heeft ook een Oscar Wilde quote en ik vind hem echt heel tof!

Dit armbandje is echt te schattig! Hij is geïnspireerd op Winterwood een boek dat ik nog moet lezen. Natuurlijk draag ik dit armbandje nu ook.

Puzzelen is echt iets wat veel mensen nu doen in deze tijd, ik niet om eerlijk te zijn. Maar deze puzzel met één van mijn favoriete Hogwarts leraren Remus Lupin is de uitzondering die ga ik zeker maken!

Ook in deze box zit weer een mooie pin geïnspireerd op het boek

En natuurlijk een boekje met een aantal interviews, een playlist en andere leuke informatie

Tot slot natuurlijk het boek! Het boek is Bone Crier’s moon, hij ziet er echt prachtig uit en hij klinkt ook echt fantastisch!

Het boek heeft gold sprayed edges

En is gesigneerd.

Wat vind jij het leukste item uit de box?

Het thema van volgende maand, nou ja eigenlijk deze maand is  . IK weet in ieder geval dat er naast  rebels with a cause het gewone boek ook nog een graphic novel inzit!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 mei 2020 at 07:45

Deze box is echt zo gaaf én helemaal jijMirte
18 mei 2020 at 15:01

Love de tas en het armbandje!20 mei 2020 at 17:24

Die boekcover is echt prachtig. Het armbandje en de uilenpin vind ik ook wel tof.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: