Friday Five: Boeken die beginnen met de letter B

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die beginnen met de letter B

Dit is nog best lastig want de meeste boeken beginnen met The in mijn kast haha. Maar ik heb toch 5 mooie boeken kunnen vinden kijk je snel mee?

Als eerste heb ik Book Love, dit zijn eigenlijk allemaal stripjes en ze zijn zo leuk en zo herkenbaar! Bij zo’n beetje elke stripje heb ik enthousiast mee zitten knikken omdat ik mezelf erin herkende.

Als tweede boek heb ik Bookshop girl, dit boek staat al best een tijd in mijn kast en ik heb hem nog steeds niet gelezen. Maar hij lijkt me nog steeds heel erg leuk!!

Nummer drie op mijn lijst is Beyond what’s given van Rebecca Yarros, mijn all time favorite romance auteurs. Dit is het derde deel in de Flight and glory serie en ik vond hem echt heel erg goed, dit boek geeft je echt all the feels.

Op nummer vier heb ik Beyond a darkened shore, dit boek is ook echt heel erg tof! Het vermengt Vikingen met hekserij en ik vond hem echt super gaaf!

Tot slot Before she ignites, dit is een boek dat in de Owlcrate zat toen hij uitkwam, ik heb hem toen ook meteen gelezen en vond hem erg tof. Hij zit vol magie, draken en corrupte regeringen. Ook echt een aanrader!

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 mei 2020 at 10:44

Oh tof, nu heb ik eigenlijk wel zin gekregen om eens in mijn kast te kijken of ik vijf boeken kan vinden die met die letter beginnen … Wel, dat ging duidelijk vlotter dan verwacht. Na twee boekenkasten te bekijken had ik al 16 boeken die in aanmerking kwamen. Berucht – J.D. Robb, Begraaf het verleden & Bij zonsondergang van Nora Roberts, Blood kiss / Blood vow / Blood fury / Blood truth van J.R.Ward, Bitten van Kelley Armstrong, Black Magic Sanction van Kim Harrison, Branded by fire / Bonds of justice én Blaze of memory van Nalini Singh, Bloed en Beenderen van Tomi Adeyemi, Bijzondere vertelsels van Ransom Riggs, Breath of fire van Amanda Bouchet, Blessed van Tonya Hurling, … Ik ben dan maar gestopt met tellen. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: