WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Sure shot van Sarina Bowen uit, een leuk boek maar helaas niet helemaal wat ik er van verwacht had.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik het boek uit de Owlcrate Bone crier’s moon en het is echt heel erg goed! Ik merk dat lezen moeizaam gaat op dit moment vooral doordat het gewoon drukker is op de dagen dat de kinderen thuis zijn maar juist ook wanneer ze naar school gaan. Maar ik merk dat ik me in dit boek best af en toe eens verlies.

Op mijn e-reader lees ik Playboy Princes, dit is een tweede deel in een serie en ik ben ik vind hem tot nu toe wel echt tof.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, ik denk dat ik fysiek wel verder ga in Aurora burning daar was ik aan begonnen maar wilde zo graag Bone crier’s moon lezen dat ik deze even aan de kant gelegd heb.


Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
20 mei 2020 at 08:30

Wat heb ik gelezen? • Kiera Cass — Happily Ever After
Wat lees ik nu? • Kiera Cass — The Betrothed
Wat ga ik hierna lezen? • al sla je me dood (‘:22 mei 2020 at 09:55

Hier gaat het lezen deze maand echt super slecht. Het lukt me amper om me op iets te concentreren. Het laatste boek dat ik las was I will judge you by your bookshelf van Grant Snider. Momenteel ben ik bezig in Vrees en Wraak van Tomi Adeyemi en hierna ga ik waarschijnlijk De komst van de kracht van Nora Roberts of een luchtig Jill Shalvis – boek lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: