Recensie: Playboy Princes van Jaymin Eve en Tate James

Recensie: Playboy Princes van Jaymin Eve en Tate JamesPlayboy Princes by Jaymin Eve, Tate James
Series: Royals of Arbon Academy #2
on 16 april 2020
Genres: Dark romance
Pages: 314
Format: e-book
Goodreads

She's my last chance.

Those four words echo in Violet Spencer’s mind, tugging at her curiosity even as rage builds within her.

Arbon Academy was supposed to be a bright new start. An opportunity for greatness, and something an orphan girl could only dream of. For a while there, it seemed to be exactly that.

But Violet's bright future is suddenly looking dim. Arbon Academy and Prince Alex are nothing but a facade. A trap.

In a sinister world of ballgowns and backstabbing, of perfumes and politics, of indulgent parties and illegal sword fights, Violet now faces the biggest challenge of all. Recovering her shattered heart from the prince who crushed it.

Supported by her new friends, Violet wants to make Alex feel the pain of his betrayal. Prince Rafe wants nothing more than to help make that happen, but things aren't always so straightforward.

Don't break tradition.
Don't let them know you know.
Don't lose your heart... again.

These rules will keep Violet alive. But at what cost?

Also in this series: Princess Ballot

De eerste indruk:

Dit is het tweede deel in de royals of arbon academy serie en ik ben hier zo benieuwd naar. Ik vind de cover echt heel erg tof en het verhaal klinkt weer zo goed!

Mijn mening:

Oké ik vond dit boek echt fantastisch, maar dat einde he, daar hou ik dus niet van! Het eindigt namelijk in een cliffhanger. Mijn tip als je deze serie wil lezen is: Wacht tot alle boeken uit zijn!

Dit advies heb ik zelf niet opgevolgd natuurlijk dus vandaar dat ik hier nu zit te balen haha.

Maar goed dit boek gaat eigenlijk direct verder waar het vorige boek is geëindigd en dat vind ik erg prettig want ja die cliffhanger van boek 1 was ook niet mals.

Het zorgde er bij mij ook voor dat ik ondanks dat het alweer een tijdje geleden was dat ik deel 1 las, ik meteen weer in deel twee dook. Ik hou van dit soort verhalen, arm meisje komt in de wereld van de rijken terecht en dan gebeurt er van alles. Ik vind het vooral tof als het arme meisje niet gewoon alles over zich heen laat komen, dat ze weet wat ze wil en hoe ze dat wil bereiken en zich vooral niet laat intimideren door de rijke om haar heen. In dit geval zijn het niet zomaar rijke jongeren maar zijn ze ook nog eens van adel.

Violet laat zich daar echter niet door intimideren en dat is heel tof! Ik vind haar echt een verfrissend en tof personage in dit soort boeken.

Het verhaal zelf zit ook vol actie en intriges en ik merk dat ik dit wel iets wat ik nu vaak zoek in mijn romance boeken. Ik merk ook dat ik het heel erg mis in romance boeken die dit niet hebben. Je geniet echt van de romance maar ook van alle spanning in hun leven. Ik vloog echt door dit boek heen.

Dat einde hebben we het dan maar even niet over he? Want dat is gewoon gemeen haha.

Mijn conclusie:

Weer een heerlijk deel in deze serie en ik ben echt heel erg benieuwd naar het derde deel, wat volgens mij ook het laatste deel gaat zijn.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 mei 2020

%d bloggers liken dit: