WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik twee boeken uit, eentje op mijn e-reader en eentje fysiek.

Mijn fysieke boek was Bone Criers moon, dit boek was echt super tof en mijn recensie komt morgen online. Maar het is een super tof verhaal vol met verrassende momenten en toffe personages.

 

Op mijn e-reader las ik Playboy Princes, dit is het tweede deel in een serie en ook echt super spannend! Ik ben heel bij dat ik hem heb gelezen. Ik kan echt niet wachten op deel drie!

 

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik twee boeken, fysiek lees ik Aurora Burning. Ik was hier al aan begonnen maar ik wilde eerst Bone criers moon lezen. Maar goed dit boek is natuurlijk weer super tof en echt een gaaf vervolg op Aurora rising.

Op mijn e-reader lees ik op dot moment Hate van Tate James, dit is het eerste deel in een nieuwe serie en echt enorm verslavend!

Tussendoor lees ik af en toe ook verhalen uit There’ll be peace when you are done. Dit is een boek met verschillende verhalen van fans van Supernatural. Heel tof maar niet iets wat ik in één keer kan lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb zo’n voorgevoel dat mijn volgende boek het nieuwste deel in The hunger games gaat worden!

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
27 mei 2020 at 07:24

Wat heb ik gelezen? • The Testing
Wat lees ik nu? • Independent Study
Wat ga ik hierna lezen? • Graduation Day

(Allemaal geschreven door Joelle Charbonneau)

Ik zit weer helemaal in m’n serie—flow, love it!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: