Boek Haul mei 2020

Afgelopen maand vergaarde ik weer een hoop boeken, in ieder geval meer dan ik gelezen heb. Want lezen is nog steeds echt bagger! Maar goed het is wat het is en ik kan het niet laten om toch boeken te blijven kopen haha. Kijk je snel mee naar mijn haul?

Door Corona zijn heel veel dingen vertraagd en zo ook de owlcrate, ik kreeg de april box in mei en daar zat het boek The bone criers moon in, het boek is echt fantastisch en één van de weinige boeken die ik heb uitgelezen deze maand.

Ik kreeg ook het vervolg op Aurora rising binnen, wat heb ik daar op gewacht….maar ja zoals met zoveel boeken deze tijd ik ben er nog niet aan toe gekomen. In begonnen, weer weggelegd, weer opgepakt. Het ligt op dit moment echt niet aan de boeken!

Ik kreeg ook The shadows between us binnen, ik vind de boeken van deze auteur eigenlijk altijd leuk dus deze wil ik ook heel graag lezen.

Supernatural zou nu eigenlijk afgelopen zijn….hoe gek is dat? Speciaal voor het einde van de serie is het boek There’ll be peace when you are done uitgekomen. Ik vind het echt een tof boek, heb hier en daar al wat verhalen gelezen en het laat zien dat eigenlijk niet eens echt een afscheid is. Maar het begin van een nieuw tijdperk.

De Captive prince serie staat eigenlijk al best wel lang op mijn lijstje, het verhaal spreekt me aan en ik vond dat ik de boeken gewoon verdiend had haha.

Ook kreeg ik het boek binnen waar zo’n beetje de gehele YA wereld op aan het wachten was: The ballad of songbirds and snakes. Wat een dikkerd zeg! Hopelijk kan ik deze snel gaan lezen.

War and peas is een boekje vol grappige strips, ik heb hem nog niet gelezen, maar al wel strips online voorbij zien komen en die waren echt heel erg leuk!

Verlies me. Niet is het vervolg op Raak me. Niet, ik vond het einde van dat boek zo spannend dat ik deze natuurlijk ook meteen wilde hebben.

The secret loves of geek girls, klinkt gewoon als een boek dat een feest der herkenning gaat zijn. Ik ben nu eenmaal zelf ook een geek girl.

The witch’s book of self-care, zo’n boek dat ik heel vaak voorbij zag komen en in deze tijd is een beetje selfcare ook echt belangrijk!

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
2 juni 2020 at 07:58

Woah, mooie stapel Annabel!2 juni 2020 at 13:55

The Bone Criers Moon ziet er wel heel mooi uit 🙂3 juni 2020 at 14:06

Wow! Flinke buit! Ik kocht de nieuwe Suzanne Collins ook, maar moet eerst nog even een heel dik recensie boek uitlezen van mevrouw maas!4 juni 2020 at 16:26

The Bone Criers Moon vind ik er nog steeds prachtig uitzien én The secret loves of geek girls klinkt inderdaad heerlijk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

3 juni 2020

%d bloggers liken dit: