WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Hate uit van Tate James, dit is een dark romance reverse harem boek en hij was echt ontzettend goed! Helaas had ook dit boek weer zo’n irritante cliffhanger haha. Maar ik heb boek twee al in pre-order en ik kan niet wachten tot ik daar aan kan beginnen.

Wat lees ik nu?

Voor de leesclub lezen we The bear and the nightingale, ik kan er echt nog niks over zeggen want ik ben er echt pas net in begonnen. Lezen gaat gewoon echt heel moeizaam.

Op mijn e-reader lees ik Learning curves van Molly O’hare en tot nu toe vind ik dit boek echt heel erg leuk!

Wat ga ik hierna lezen?

Normaal wil ik hier best een gokje wagen, maar ik ben zo heen en weer aan het slingeren tussen boeken dat ik het dit keer niet doe. Ik zie wel waar ik zin in heb!

 

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
3 juni 2020 at 08:47

Wat heb ik gelezen? • Joelle Charbonneau — Graduation Day
Wat lees ik nu? • Katherine Arden — The Bear And The Nightingale
Wat ga ik hierna lezen? • Katherine Arden — The Girl In The TowerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul mei 2020

2 juni 2020

Corona ABC'tje

4 juni 2020

%d bloggers liken dit: