Friday Five: boeken die beginnen met de letter C

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die beginnen met de letter C

Dit viel nog niet mee moet ik zeggen, ik heb echt gezocht naar boeken die ook echt met de C beginnen en niet met The, de of wat dan ook ervoor. Maar ik heb er toch vijf gevonden, waarvan ik er maar twee gelezen heb, oeps haha. Kijk je snel mee

 

Als eerste het boek Captive prince, dit is het eerste deel uit een serie die je ofwel tof vind ofwel helemaal niks volgens mij. Maar ik ben er heel benieuwd naar. Ik schaam me er bij deze niet voor dat ik hem nog niet gelezen heb want ik heb hem ook pas net binnen haha.

Op twee heb ik Contagion, ik zag dat Jay Kristoff heel enthousiast was over dit boek en ik ben enthousiast over zijn boeken. Ik heb dit boek gelezen en de hype is terecht want het is echt een fantastisch boek.

Dan Crux untamed dit is het zesde deel uit de hades hangmen serie, ik ben gewoon nog niet bij dit boek.

Een ander boek waar ik veel van gehoord heb is Circe en ik ben er zo benieuwd naar….maar nog niet gelezen haha.

Tot slot een boek dat ik wel gelezen heb Caraval, wat een fantastisch boek vind ik dit nog steeds!

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 juni 2020 at 22:29

Oeh ik heb ook Caraval! Blijft een fantastisch boek 🙂
Trouwens, in je intro heb je telkens een intro van een lange tijd terug geplaatst, je zegt namelijk dat de Friday Five van deze week gaat over je favoriete kleur :’)9 juni 2020 at 11:16

Door deze blogposts krijg ik zin om zelf ook aan de slag te gaan. Maar dan waarschijnlijk in een iets andere vorm .Misschien moet ik binnenkort mijn boekenkast nog maar eens onder de loep leggen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Corona ABC'tje

4 juni 2020

%d bloggers liken dit: