Recensie: Learning Curves van Molly O’Hare

Recensie: Learning Curves van Molly O’HareLearning Curves by Molly O'Hare
Published by Be you publishing on 8 juni 2020
Genres: romance
Pages: 253
Format: e-book
Goodreads

Learning Curves is a single dad, enemies to lovers, curvy girl rom-com with a teacher that everyone wished they had in school, and a swoon-worthy dad that would do anything for his daughter. Throw in an overeating dog and watch what happens next.

To Spencer Hurley, women only left pain and destruction in their wake. The only good thing that came from his disaster of an ex was his daughter, Annabelle. Right now, making sure Belle was taken care of and getting her the help she needed with her learning disabilities was his only focus. And if that meant moving to a new town, consider the moving truck rented and packed.

Ellie Ryan spent her childhood being judged and bullied because of her learning disabilities. Jokes on them, though, she was now the top special education teacher in her district. See, Ellie totally had her life together. Kind of. Maybe… Okay, really, she’s a word-vomiting, curvy, hot-mess, who hasn’t had a date in who knows how long. And then there was Roxy, her rude over-eating dog. Nevertheless, Ellie was fiercely protective of her students. She’d gladly rip out the throat of anyone that dared to mess with her kids. Including their parents.

So, please explain to Ellie why, even after calling her new student’s father out during a disastrous parent-teacher meeting, Ellie couldn’t help being insanely attracted to the gruff single dad? Somebody, please help her. Besides, nothing good could come from it... right?

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De eerste indruk:

Het verhaal klonk heel leuk, een single vader die verliefd wordt op de juf van zijn dochter in een komisch jasje. Ik hou wel van een komische romance op zijn tijd dus ik was heel benieuwd.

Mijn mening:

Wat een ontzettend leuk boek was dit! Ik moet bekennen dat ik er even in moest komen na alle dark romance die ik de laatste tijd gelezen heb. Maar dit boek was eigenlijk precies wat ik nodig had.

Wat heb ik gelachen om de interacties tussen Spencer en Ellie, Ellie die haar filter lijkt te verliezen als Spencer in de buurt is, is echt hilarisch. Ik heb dan ook vaak hardop gelachen terwijl ik dit boek las.

Spencer op zijn beurt lijkt zijn filter ook te verliezen maar die heeft daar minder moeite mee.

Ik vond de toevoeging van de ouders in dit verhaal echt geweldig. Die zorgde denk ik nog wel voor de meeste komische momenten in dit boek. Ze namen geen blad voor de mond en waren meteen al duidelijk in wat ze hoopte voor hun kinderen. Ik hou er van dat ouders zo zijn in boeken. Want zelf zou ik liever niet zulke ouders hebben haha.

Ik vond de passie waarmee Ellie haar werk deed ook echt heel erg mooi, je zag dat ze wist wat haar kinderen doormaakte en hoe ze haar best deed om ervoor te zorgen dat de kinderen in haar klas dat niet zou overkomen. Ze is heel beschermend en ik denk dat deze kwetsbare groep dat ook echt nodig had.

Ik vind Ellie sowieso een heel fijn personage, ze heeft haar prioriteiten maar is ook kwetsbaar en absoluut niet perfect. De relatie tussen Spencer en Ellie is ook echt heel erg leuk! Ze kibbelen regelmatig met elkaar maar op een leuke manier en het is mooi om te zien hoe ze zich allebei openstellen voor een relatie die toch wel lastig is.

Mijn conclusie:

Ik heb echt wel genoten van dit boek en ik ben benieuwd naar het volgende verhaal van deze auteur.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

10 juni 2020

%d bloggers liken dit: