WWW Wednesday

kHet is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Learning curves uit op mijn e-reader. Een romantische comedy die echt heel erg leuk was!

Fysiek las ik als laatste Undercover Bromance uit, ook een geweldig leuk boek!!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The bear and the Nightingale voor de leesclub, ik moet zeggen dat ik het niet altijd heel makkelijk vind om fantasy te lezen nu dus ik moet me er echt wel toe zetten om te lezen.

Op mijn e-reader lees ik Like you hurt, dit is het tweede deel van de Devilband Dynasty serie en die is ook weer heel erg tof.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna denk ik HIM lezen voor de romance leesclub.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 juni 2020 at 10:44

Oh, leuk om te lezen dat Undercover Bromance ook goed is want ik heb beide boeken op mijn verjaardagswenslijst-gezet. Zelf las ik gisteren De passie van Jayne Ann Krentz uit (én daarvoor De komst van de kracht van Nora Roberts). Waarschijnlijk probeer ik vandaag in The Savior van J.R.Ward te starten. Als ik niet van gedacht verander tenminste. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: