De week van een boekenworm

Wat is het lang geleden dat ik deze gedaan heb voor mijn gevoel. Ik maak ook niet zoveel meer mee de laatste tijd en vind het dan saai om over te schrijven. Maar goed ik heb nu toch maar weer eens een weekoverzicht gemaakt. Kijk je snel mee?

Maandag: 

Sinds dat de kinderen niet meer naar school gingen heb ik mijn werkdagen aangepast. Zodat er altijd een ouder thuis was op het moment dat ze thuis onderwijs kregen. En tot aan de zomervakantie blijf ik zo werken, dus vandaag hoef ik niet naar mijn werk. Ik breng de kinderen mee naar school en thuis begin ik met opruimen. Ik heb een rustige ochtend met Sanne en ik rommel een beetje in huis. Als de meiden weer thuis zijn neem Lotte haar beste vriendinnetje mee. Wat hebben die twee elkaar al lang niet meer gezien! Ik ben zo blij dat ze nu weer kunnen afspreken. ( we hebben het wel geprobeerd, maar altijd was dan één van de twee ziek ) Het is een gezellige middag en voor ik het weet is het alweer avond. Mijn avonden zijn niet echt heel bijzonder op dit moment, ik kan amper lezen want dat lukt gewoon niet, dus ik speel spelletjes op mijn telefoon, kijk Netflix of speel animal crossing.

Dinsdag:

Ook vandaag start weer met de meiden naar school krijgen, ik doe nog wat boodschappen voor het eten en vermaak me prima samen met Sanne. De meiden komen nu op een andere tijd thuis uit school dus dat is even wennen maar we hebben een fijne en rustige middag. Ook deze avond doe ik weer weinig, ik merk dat slapen heel slecht gaat de laatste tijd, dus ik probeer telkens op tijd naar bed te gaan.

Woensdag:

Vandaag ga ik dus werken, ik sta op en het is nog stil in huis. Dat ben ik ook niet meer echt gewend maar ik geniet wel van dit soort ochtenden. Op het werk gaat de tijd best snel, we gaan nog even met een cliënt de stad in wat super fijn is om weer te doen. We gaan ook naar een boekwinkel en jongens wat heb ik dat gemist. Ik neem een blind date met een boek mee ( spoiler alert: Ik had het boek al ) en ik kocht een tweede deel van een serie en bestelde de eerste op Amazon. ( nog een spoiler alert: Dat eerste deel kwam eerder binnen dan verwacht en was precies wat ik nodig had!!! ). Daarna ga ik naar huis, even douchen en omkleden want vanavond ga ik voor het eerst naar de film en uit eten!!! Jongens ik heb dit echt gemist, een beetje een normaal leven! Ik merk ook dat dit soort dingen mij enorm goed doen. Het eten is heerlijk en de film ( I see you ) is echt super spannend en had een flinke plottwist. Het was dus een geslaagde avond.

Donderdag:

Vandaag weer een gewone dag, dus hup de kinderen naar school en in de ochtend pak ik mijn huiskamer weer eens aan. Ik ruim op, ik poets en als ik klaar ben val ik moe maar voldaan op de bank. Lotte neemt vandaag een vriendinnetje mee naar huis en het is een fijne en rustige middag. In de avond kijk ik wat tv. En probeer weer vroeg te slapen maar dat mislukt natuurlijk weer.

Vrijdag: 

Vandaag weer werken, was mijn ochtend op woensdag rustig is hij nu lekker druk. De meiden komen één voor één naar beneden en wat volgt is vooral lekker knuffelen en even genieten van elkaar. Daarna ga ik naar mijn werk, voor mijn gevoel loopt de dag vandaag helemaal niet zo ontzettend hard. Ik heb het gevoel dat het zelfs echt een beetje traag gaat. Eenmaal thuis zijn de kinderen al bij mijn ouders want die hebben een groot zwembad, dus ik douche op mijn gemak, kijk een aflevering van Outlander en ga dan ook richting mijn ouders om te eten. Na het eten als ik weer thuis ben duik ik even in Animal crossing voor de leesclub begint. Het is weer een gezellige avond die ik afsluit met een kop thee.

Zaterdag:

Vandaag komt één van mijn beste vriendinnen op visite met haar zoontje. Zij kent mijn moeder ook en we besluiten daar heen te gaan omdat die toch echt een groter zwembad hebben haha. We hebben een heerlijke dag, de tijd gaat super snel voorbij en we kletsen heel wat af. Als ik thuis ben zit er een pakketje van Amazon in mijn brievenbus en een briefje….Ik weet niet waar postnl zit met zijn hoofd maar heb nu al twee keer een subscription box via de gewone post gehad. Ik weet niet maar ik geloof niet dat iemand een brievenbus zo groot heeft dat er een doos doorheen past…..Maar goed ik unbox mijn owlcrate, en ga daarna met mijn nieuwe boek van Amazon op de bank zitten. Uiteindelijk lees ik in bed nog een stukje op mijn e-reader en ga dan slapen.

Zondag:

Vandaag wordt een hele fijne dag, ik ga namelijk naar een etentje bij een vriendin thuis. Maar eerst even bloggen en werken aan mijn cursus edelsteentherapie. Als dat klaar is, kleed ik me aan en ga dan lekker op de bank met mijn nieuwe boek. Even heerlijk ontspannen en dan een geweldige namiddag en avond tegemoet. Wat heb ik al die meiden ontzettend gemist!!!

Hoe was jouw week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 juni 2020 at 08:11

Het was zo intens gezellig!17 juni 2020 at 15:48

Wat fijn dat je er weer wat op uit bent geweest! Ik kan niet wachten tot het leven weer helemaal ‘normaal’ is! En ik ben benieuwd naar je edelstenen cursus!25 juni 2020 at 19:48

Zo fijn dat je ondertussen weer hebt kunnen afspreken met mensen. Hopelijk mag je het dubbele boek omruilen bij de boekhandel. Tot nu toe heb ik deze maand nog geen enkel boek aan mijn collectie toegevoegd. Dat gaat dus een saaie Aanwinsten-blogpost worden. Of ik slaag hem gewoon een keer over natuurlijk. Anderzijds wel goed voor mijn tbr want die is nu voor het eerst in lange tijd onder de 130 gezakt. Hij zou echter een pak sneller zakken mocht het lezen weer eens wat vlotter gaan. Maar de laatste tijd lijkt alles steeds meer energie te vragen. Dus ik bekijk het gewoon van dag tot dag en probeer niet teveel te focussen op wat er nog zou moeten gebeuren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: