Unboxing Owlcrate Mei: Rebels with a cause

Ik moet er echt nog even aan wennen dat boxen nu zoveel later komen. Want dit is de mei box en we zitten alweer halverwege juni. Maar goed dat mag de pret niet drukken. Ik vind de Owlcrate de laatste maanden weer echt zo tof! Ze hebben zoveel toffe items en ook veel dingen die je echt kan gebruiken. Maar goed laten we snel kijken wat er in deze Owlcrate zat.

Als eerste natuurlijk een spoiler kaart die ik snel aan de kant leg.

In deze box zit een houten magneet, ontworpen door Juniper and Ivy designs. De quote die erop staat is van The bone season en ik vind hem echt heel erg tof! Ik heb inmiddels veel magneetjes verzameld en ze hangen wel op een magneetbord in de keuken maar ik denk dat ik er eens een apart magneet bord voor ga halen.

Dan deze pannenlappen, ik hou van praktische spullen in mijn boxen dus dit item komt echt enorm van pas! het ontwerp is gemaakt door Little Inklings design en de quotes komen uit Heart of iron.

Ik ben dol op stickers, ik ben dan ook zo’n muts die ze niet op wil plakken want dat is toch zonde? ( jaja ik weet het daar zijn ze voor ) maar goed de quotes op deze stickers zijn natuurlijk fantastisch!

Ik ben zeker begaan met de natuur en wil er alles aan doen om deze te helpen. Maar om heel eerlijk te zijn vind ik de papieren rietjes echt verschrikkelijk. Ze worden kleffig en ik heb al eens meegemaakt dat mijn cola er helemaal van ging schuimen en ik eigenlijk alleen maar schuim dronk…Maar deze metalen rietjes wil ik zeker gaan proberen! Er zit ook nog een schoonmaak borsteltje bij dus dat is ideaal. De quote op het zakje komt van An ember in the ashes en hij is ontworpen door paperbackbones.

Dan voor we bij het gewone boek aankomen deze fantastische graphic novel. We wisten dat die er bij zou zitten en ik ben dan ook echt heel erg benieuwd naar deze!

Natuurlijk hebben we ook nog de pin die hoort bij het boek, deze is ontworpen door Pennyslug Design.

Dan het boek, dat is Incendiary, om heel eerlijk te zijn had ik er nog niet van gehoord, maar hij ziet er wel ongelooflijk tof uit!

Er zat ook een brief bij natuurlijk

En ook in deze box een boekje met wat interviews, een playlist en een puzzel.

Wat vond jij het leukste item?

Het thema van de volgende maand is: All the worlds a stage.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 juni 2020 at 20:08

Ik vind het vooral heel leuk dat er gebruiksvoorwerpen bij zitten. Zelf dacht ik trouwens eerst dat je een prachtige houten onderlegger had gekregen in plaats van een magneet. Dat van die stickers snap ik trouwens volledig. Ondertussen heb ik er zelf twee oplossingen voor bedacht. Oftewel gebruik ik ze in mijn bullet journals vermits ik die bewaar nadat ze zijn volgeschreven en dat blijven die stickers dus ook wanneer ik er later doorheen wil bladeren om herinneringen op te halen. Maar af en toe maak ik ook magneten van favoriete stickers en dan kan ik ze natuurlijk ook blijven gebruiken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

17 juni 2020

%d bloggers liken dit: