TTT: Top Tien neurotische boekgewoontes

Top Ten Thursday banner

De Top Ten Thursday wordt georganiseerd door de lady library, ik vind het altijd een leuke lijst om in te vullen. Deze week vindt ik eigenlijk wel best wel lastig. Ik ga mijn best doen om hem in te vullen

1. Ik ruik aan mijn boek: Ik geloof niet dat ik de enige ben, maar ik kan echt snuiven aan een nieuw boek haha

2. Ik kan niet stoppen met het kopen van boeken hoe hoog mijn tbr pile ook is. Ook hier denk ik niet dat ik de enige ben!

3. Ik stel het lezen van een laatste boek in een serie het liefst uit. Ik kan gewoon geen afscheid nemen van de personages. Het laatste deel van de Mortal Instruments serie en van de Infernal devices serie moet ik nog steeds lezen

4. Ik ben een serie junkie, hoewel ik mezelf telkens weer voorneem om niet aan een nieuwe serie te beginnen lijk ik het toch steeds maar weer te doen.  Mijn kast staat vol met series.

5. Dat brengt me dan bij punt 5 ik lees maar heel weinig stand alone boeken. Als ik eenmaal van een personage ben gaan houden vind ik het vreselijk om er weer afscheid van te moeten nemen. Dus een stand alone boek is voor mij echt een marteling

6. Ik denk dat ik het hierbij laat want ik weet er echt geen meer!

Heb jij de top tien volgemaakt? Zo ja wat zijn jouw gewoontes?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 december 2014 at 12:10

Oef, jouw punt over stand alones is heel herkenbaar. Na een hele serie te hebben gelezen te hebben is het al pijnlijk om afscheid te moeten nemen van personages, maar kan ik vaak nog wel vrede mee hebben. Stand alone karakters… Auw 🙁11 december 2014 at 20:28

ik lees inderdaad ook weinig stand alone boeken :/12 december 2014 at 08:56

Ik lees juist liever een goede stand alone 🙂 Grappig!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pottermore

10 december 2014

%d bloggers liken dit: