Recensie: Like you hurt van Kaydence Snow

Recensie: Like you hurt van Kaydence SnowLike you hurt by Kaydence Snow
on 18 juni 2020
Genres: bully romance, romance
Goodreads
four-stars

Donna

What kind of idiot gets on my bad side on his first day at my school? Hendrix Hawthorn is arrogant, cocky, infuriatingly attractive and clearly doesn’t realise I can make his life hell.

Which is exactly what I intend to do… until he shows up in the one place no one knows I go to – the one place that makes me feel alive. Now my reputation is in his hands, but I’ll be damned if I go down without a fight.

Hendrix

What kind of spoiled brat thinks I’ll just fall at her feet like the rest of these jerks? Donna Mead is a stone-cold bitch and I don’t want anything to do with her or her friends.

It’s bad enough I have to finish senior year at Fulton Academy – exactly the kind of place where I made the single biggest mistake of my life. I just want to keep my head down, get decent grades… until she shows up where she doesn’t belong. Now I can’t seem to stop myself from trying to prevent Donna from ruining her life like I did.

** Like You Hurt is a full length standalone, enemies to lovers, dark high school romance where she makes his life hell from the moment they meet. An angst filled love story where the hero and heroine will fight their feelings as readers root for them to find their HEA. This is Donna’s story!

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik heb natuurlijk het eerste deel van deze serie gelezen en die vond ik echt heel erg goed. Zo goed zelfs dat ik er slaap voor gemist heb. Dus toen ik me kon opgeven voor het tweede deel twijfelde ik geen moment. Het verhaal sprak  me aan en ik was echt heel nieuwsgierig naar dit boek.

Mijn mening:

Ook dit boek vond ik zeker weer tof, maar het had niet de impact van het eerste boek. Ik had wat meer moeite om me te verplaatsten in de hoofdpersonen van dit boek. Wat op zich natuurlijk helemaal niet erg is, maar het zorgde er wel voor dat ik het boek wat makkelijker weg kon leggen dan deel 1.

Hoewel dit boek niet de impact had van deel 1 vond ik hem wel echt heel goed. Hoewel ik al best veel bully boeken heb gelezen vind ik deze juist eigenlijk wel een verademing in het genre. Hoewel dit misschien meer een enemy to lovers book is.

Ik vond Donna in het begin vooral verwend en ik denk dat als ik haar niet zou kennen uit het eerste boek ik haar minder sympathiek had gevonden. Ik snapte de onderliggende gedachten ergens wel, maar ook weer niet maar dat heeft misschien ook te maken met het feit dat ik uit een heel ander milieu kom. Maar hier zie je dan ook wel de kracht van de auteur want ondanks dat ze snel als onsympathiek over zou komen heb je nu toch ook wel snel een goed beeld van haar en waarom ze doet wat ze doet.

Hendrix is een mysterie en ik moet zeggen daar hou ik wel van. Hoewel je wel redelijk snel doorhebt dat hij uit hetzelfde milieu als Donna komt zie je aan hem dat het hem op een hele andere manier getekend heeft en hij het eigenlijk helemaal niet zo heel prettig vind.

De relatie tussen deze twee is heel tof vind ik, je voelt echt dat ze elkaar helemaal niet zo leuk vinden, maar fysiek wel een hele grote aantrekkingskracht hebben. Ik hou van de enemies to lovers trope dus daar heeft dit boek al een streepje voor.

Mijn conclusie:

Ik vond dit een heerlijk deel in deze serie en ik ben heel benieuwd wat het volgende deel gaat worden.

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

17 juni 2020

%d bloggers liken dit: