Friday Five: Boeken die beginnen met de letter D

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die beginnen met de letter D

Het valt echt niet mee om boeken te vinden die beginnen met die letter haha. Maar ik heb er vijf in mijn kast gevonden en hier zijn ze dan:

Op 1 Darkdawn van Jay Kristoff, ik ben fan van deze schrijver, ik ben fan van deze serie en dit laatste boek is echt super goed! Het is een serie die ik iedereen wil aanraden en volg vooral ook de auteur op Instagram want hij is hilarisch en super aardig.

Op twee heb ik Dear Evan Hansen,  hoewel dit origineel een musical is wilde ik het boek wel heel graag lezen. Het is oprecht één van mijn  meest favoriete boeken en ik kan zo elk liedje uit de musical in het boek plaatsen haha. Dit verhaal heeft een speciale plek in mijn hart en ik hoop oprecht dat deze musical nog een keertje naar Nederland komt. Ik ga in ieder geval zeker nog een keer terug naar Londen hieroor.

Op drie heb ik Dread Nation, denk de civil war in Amerika maar dan met Zombies! In plaats van soldaten trainen de blanke de gekleurde mensen om tegen ze te vechten. Het is een andere vorm van slavernij, heel indrukwekkend en echt een super spannend boek!

Op nummer vier heb ik Deviate, een ander boek van Jay Kristoff. Deze serie heb ik nog niet gelezen, puur omdat ik weet dat hij van cliffhangers houd en ik liever wacht tot deel drie ook uit is haha.

Als laatste op nummer vijf Devils unto dust, dit is een boek dat ik ook nog moet lezen. Het heeft zombies, een woestijn en een bad ass hoofdpersonage. Alle ingrediënten om een fantastisch boek te zijn. Nu nog de tijd vinden om hem te gaan lezen!

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: