Recensie: The rebel van Kelsey Clayton

Recensie: The rebel van Kelsey ClaytonThe rebel by Kelsey Clayton
Series: Haven Grace prep #3
on 18 juni 2020
Genres: romance, Dark romance
Pages: 334
Goodreads

I don’t play by the rules.
Never have, never will.

The second our eyes met from across the club,
I could feel a shift in the air—an overwhelming pull drawing me in.
One mind-blowing night is all it was, or so I thought.

Repeating my senior year may not have been the plan,
But finding out my one-night stand is my new teacher—
That’s something I never saw coming.

His gaze bores into me with the same intensity.
That body, those hands, I remember every touch.
I should stay away, but I don’t want to.

This time, all bets are off.
I’ll let him think he’s in control,
Until I bring him to his knees.

Passion and fire,
Forbidden and wrong.
Like I said, I don’t play by the rules.

**This is Tessa Callahan's story!**

Also in this series: The sinner

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Dit is het derde deel in een serie, dus een echte eerste indruk is er niet meer. Maar ik ben wel heel benieuwd naar dit verhaal. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder een boek over een leraar en student heb gelezen dus dat is wel heel interessant om eens te lezen.

Mijn mening:

Ik moet zeggen dat ik best even moest wennen aan dit boek, je ziet duidelijk een leeftijdsverschil en op zich is dat niet heel erg ( het is allemaal legaal geen kind en volwassenen zeg maar ) maar je merkt wel dat je twee hele verschillende levens en dat is soms best even schakelen vooral als ze niet bij elkaar in de buurt zijn.

Maar ik vind beide personages wel echt heel erg tof! Ze hebben allebei hun bagage mee, de één wat meer dan de ander maar dat maakt het juist zo goed. Je ziet echt dat Tessa nog op school zit en in een hele andere fase van haar leven zit als Asher. Maar haar leven is zeker niet gemakkelijk. In het vorige boek lazen we over haar tweeling zus en daar kwam ze natuurlijk ook vaak in voor. Er is een moment in dat boek dat je dan leest vanuit de tweelingzus en nu lees je eigenlijk wat er precies met haar is gebeurd en dat is echt heel heftig.

Ik vond Asher eigenlijk wel meteen een leuk personage, het is wel het type man dat ik leuk vind om over te lezen. Dus zijn hoofdstukken waren voor mij meteen al wel leuk. Tessa moest ik dus wat meer moeite voor doen om in te komen. Dat komt ook omdat een deel van de personages al naar college is en zij blijft hangen in het laatste jaar van de middelbare school, dus er komen ook weer wat meer nieuwe personages bij.

Wat ik fijn vind aan dark romance is dat er vaak een verhaal inzit, het is niet alleen maar slice of life de personages maken ook echt dingen mee die vaak best heftig of spannend zijn. Hierdoor blijf je lezen en dit boek is echt geen uitzondering.

Mijn conclusie:

Een heerlijk nieuw deel in deze serie, ik heb er echt van genoten en ik ben benieuwd naar het volgende deel!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: