SSS: Super Six Saturday Boeken die ik graag aan mijn kinderen wil voorlezen

Review super six saturday

De Super Six Saturday wordt georganiseerd door Book Babbles, elke week is er een ander thema. Deze week gaat het over boeken die ik aan mijn kinderen zou willen voorlezen. Een makkelijke deze week aangezien ik al twee kleine meisjes heb.

1. Jip en Janneke: Ik vond de verhalen vroeger zo leuk! Ik ben nu het dikke boek aan het lezen met mijn oudste dochter van 2,5 en zij vindt het ook helemaal leuk. We lezen altijd een verhaaltje voor het slapen gaan.

2. Sprookjes: Ik vind sprookjes ontzettend leuk en ik hoop die liefde voor sprookjes aan mijn kinderen door te kunnen geven. Op dit moment lees ik ze nog niet omdat de verhaaltjes vaak te lang duren.

3. De boekjes van Woezel en Pip, deze vindt mijn dochter ook helemaal geweldig.

4. De boekjes van de Disney club, al voor de geboorte van mijn oudste dochter was ik hier lid van en ik vind de boekjes ontzettend leuk. Mijn dochter komt er soms ook mee aanlopen en zegt dan mama lezen. Nou ja dan kan je niet anders dan lezen toch?

5. Nijntje, het lieve kleine konijntje tja wie is er niet groot mee geworden

6. Kikker, de boeken van Kikker bespreken veel onderwerpen in het leven en die pak ik er graag bij om mijn kinderen nieuwe dingen te leren. Zoals de seizoenen en feestdagen.

Dat was mijn top 6! Ik ben benieuwd hoe die van jullie eruit ziet.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 december 2014 at 10:35

Ik vind het ook heel leuk om samen mooie platenboeken te kijken. Bijvoorbeeld de boeken van Dematons 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: