Boek haul juni 2020

Oké ik heb deze maand echt teveel boeken gekocht laten we dat voorop stellen haha. Maar goed ik kon ze allemaal niet weerstaan. Langzaam aan kom ik ook weer een beetje uit mijn leesdip dus dat is ook wel fijn natuurlijk. Laten we snel kijken welke boeken ik aan mijn kast heb toegevoegd.

Als eerste het Owlcrate boek van Juni, ik ben hier echt heel benieuwd naar! Zeker omdat het een hervertelling is van één van mijn favoriete verhalen namelijk The phantom of the opera.

Dan kreeg ik deze maand ook twee Nederlandse recensie exemplaren.

Namelijk Planken koorts van Tamara Haagmans, deze heerlijke feelgood heb ik al gelezen en mijn recensie komt binnenkort online.

En ook Love je lijf een body postitive journal, vol met quotes, journal stukken en nog meer om je beter te voelen in je lichaam. Want elk lichaam is uniek en elk lichaam is goed!

Ik kocht zelf ook De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, mijn meest favoriete romance auteur. Ik heb het boek al in het Engels gelezen maar hij is echt heel tof!

Dan kocht ik de eerste twee delen van The Essex witch museum mysteries. Dit gaat over een heksenmuseum in Essex wat niemand zal verbazen met die serie naam haha. Maar het klonk zo goed! Deel 1 heb ik inmiddels gelezen en die was ook echt heel erg tof! ik ben dan ook heel benieuwd naar deel 2.

In het thema van heksen kocht ik ook nog The winter witch, ik zag dat één van mijn favoriete auteurs het derde deel van deze serie aanraadde dus ik besloot deel 1 te kopen. Ik ben er net in begonnen en tot nu toe maakt het me vooral heel nieuwsgierig.

Ik ging met vriendinnen een ochtend naar een spirituele winkel en daarna ook nog langs de boekwinkel. Daar nam ik deze drie boeken mee. Women who run with wolves kocht ik in de spirituele winkel en zijn eigenlijk allemaal oude legendes en mythe toegepast op vrouwen van nu. Dan leven als een luiaard want laten we eerlijk zijn dat willen we allemaal wel! En tot slot rock your crystals. ik vind kristallen fantastisch en dit is een boek vol met selfcare tips met kristallen.

Ik kocht ook het boekje Mijmeren met de maan, ik vind de maan en haar fase heel fascinerend en met dit boekje ga je actief aan de slag tijdens de verschillende maanfases.

Ik volg Florence Given al een tijdje op Instagram dus toen ik zag dat ze een boek zou uitbrengen wilde ik die natuurlijk ook lezen. Ik ben er al in begonnen en heb al een aantal confrontaties gehad met mijn eigen gedachten.

Een van mijn favoriete boeken vorig jaar was The paper and hearts society, dus natuurlijk wilde ik deel twee ook heel graag hebben. ik hoop hem snel te kunnen lezen.

House of dragons zag ik voorbij komen bij meerdere bookstagrammers en ik vond de cover er super tof uitzien. Het word ook nog eens gepitcht als Three dark crowns meets The breakfast club met draken. Tja dan wordt ik wel nieuwsgierig!

Ik kocht ook boek drie en vier van Harry Potter in de Ravenclaw editie. Natuurlijk wil ik deze ook allemaal in deze editie hebben.

Tot slot kocht ik ook het eerste Outlander kookboek, maar deze is op zo’n hoge plank gezet dat ik er niet bij kon en geen zin om een trapje te pakken. Dus voor het gemak even een foto van Goodreads. ik heb een aantal weken geleden een etentje gehad bij een vriendin en zij had hier uit gekookt. Het maakt mij nieuwsgierig en ik heb het boek ook aangeschaft.

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 juli 2020 at 12:04

Die Harry Potter boeken zijn zo mooi ? vind ze echt geweldig eruitzien !6 juli 2020 at 17:29

Wauw, wat een indrukwekkende haul. Het laatste boek, dat kookboek van Outlander heb ik hier zelf ook staan. Dat kreeg ik ooit onverwachts cadeau tijdens een van Kwante’s swaps. Ik kijk trouwens zo uit naar de Halloween-swap. Gisteren heb ik veel te veel tijd gestoken in het aanmaken van een wish / moodboard voor de swap en ik zat meteen helemaal in Halloween-sfeer. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

1 juli 2020

%d bloggers liken dit: