WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Lezen gaat niet echt lekker maar ik probeer wel elke dag een beetje te lezen. Mijn laatst uitgelezen boek is Truly van , dit boek heeft best wel wat trigger warnings en is echt een dark romance.

ook las ik The fallen: Genesis van Tillie Cole, een andere dark romance, dit is een prequel van de serie. In dit geval is het belangrijk dat je die eerst leest voor je het eerste deel leest.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik twee boeken, namelijk The unhoney mooners van Crhistina Lauren. Nu ben ik hier echt net aan begonnen en pas 1 hoofdstuk gelezen dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen.

 

Ook lees ik Heartbreak me van T.L. Smith. Dit is een ARC en tot nu toe vind ik hem wel leuk. Maar ik ben er niet zo enthousiast over als ik gehoopt had.

Wat ga ik hierna lezen?

Het ligt er een beetje aan hoe snel ik lees maar in ieder geval Loveletter to Whiskey.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: