Recensie: Heartbreak me van T.L. Smith

Recensie: Heartbreak me van T.L. SmithHearbreak me by T.L. Smith
Series: Heartbreak duet #1
on 14 juli
Genres: Dark romance
Format: e-book
Goodreads

He kidnapped me.
That was how I met Atlas Hyde.
A man known by many names and admired by all.
But most didn’t know he was ruthless, conniving, and always got what he wanted.
No matter the cost.

I was a good girl.
Never in trouble with the law.
Never took drugs.
Always did precisely what was expected of me.

Even with his hand around my throat and words that cut sharper than knives, I couldn’t help but wonder what happened to this beautiful man to make him that way.

That wonder disappeared when he threatened to kill my sister if I didn’t follow his dark demands.

The good girl I once knew had now been buried alive beneath this game of hatred and lust.
And I had a feeling Atlas Hyde never lost.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Dit verhaal klinkt echt heel erg goed! Ik hou van dit soort boeken en ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe het boek gaat zijn. Hoewel de beschrijving klinkt als andere dark romance boeken die ik gelezen heb, ben ik wel heel benieuwd naar deze.

Mijn mening:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het boek een beetje vond tegenvallen. Ik vond het zeker niet slecht maar ik had er meer van verwacht eigenlijk. Wat op zich natuurlijk niet erg is, maar wel een beetje jammer.

Ik heb eerder een boek gelezen van deze auteur en net als deze vond ik die ook wat traag op gang komen. Klinkt raar als je je bedenkt dat dit boek met de ontvoering begint. Maar ondanks dat begint duurde het voor mij echt even voor ik echt de personages leuk vond en het boek ook echt een beetje vlot weg begon te lezen.

Het ding met romance boeken is dat je echt wel afhankelijk bent van de personages. Als je die niet echt heel leuk vind dan is het lastig om je in het boek te verliezen. En ik vond de personages in het begin niet leuk genoeg om er meteen ingezogen te worden.

Het verhaal voelde een beetje te vaag wat mij betreft en je wist te weinig over de personages om er echt een connectie mee te krijgen.

Het opbouwen van de romance ging ook best traag voor mijn gevoel. Dit in combinatie met een verhaal en personages waar je niet meteen feeling mee hebt zorgt ervoor dat het toch allemaal wat minder leuk is.

Als de romance eenmaal op gang komt wordt het wel toffer, al vind ik de hoofdpersoon soms wel een beetje een deurmat. Het ene moment is ze zo boos en hij kijkt haar een keer aan en ze vliegt hem in zijn armen. Dat is wel een beetje ongeloofwaardig allemaal. Ik hou ook meer van wat sterkere personages in dit soort boeken.

Mijn conclusie:

Een boek dat langzaam op gang kwam, uiteindelijk wel tof was, maar mij niet helemaal wist te overtuigen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

15 juli 2020

%d bloggers liken dit: