WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday, al is hij vandaag een beetje later dan anders. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las gisteren 3 boeken uit! Nu kun je denken: jeetje heb je dan alleen maar gelezen gisteren? Nee maar het waren boeken waar ik al in begonnen was haha. Maar nu zijn ze dus alle drie uit.

Als eerste las ik The unhoneymooners van Christina Lauren uit, wat een heerlijk boek was dit!! Ik heb er echt zo enorm van genoten. En ik ga zeker meer boeken lezen van deze auteurs.

Als tweede las ik Women don’t own you pretty uit van Florence Given. Zij is een fenomeen op instagram en ik volg haar al een tijdje. Dit boek gaat over feminisme, van jezelf houden, je privelege herkennen en zoveel meer. Het heeft me laten lachen, laten huilen en boos gemaakt. Iedereen zou dit boek moeten lezen!

Als laatste las ik Confessions of a bookaholic uit. Dit boek viel helaas een beetje tegen. Ik vond het niet heel slecht maar ik had er iets meer van verwacht denk ik.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Loveletter to Whiskey van Kanid Steiner, dit boek zag ik voorbij komen bij een unboxing van iemand op youtube. Het boek sprak me zo aan dat ik hem meteen bestelde. Ik heb alleen nog maar de proloog en het eerste hoofdstuk gelezen maar ik bereid me voor op een hoop ugly tears. Het feit dat de auteur van dit boek op mijn stories reageerde met: Buckle up voorspeld ook niet veel goeds haha.

Op mijn kindle lees ik Love & Hockey of eigenlijk moet ik zeggen ga ik daar aan beginnen want ik ben dit boek nog niet begonnen. Dit is ook voor een blogtour.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik denk ik On Dublin street lezen als fysiek boek, dit boek is mij aangeraden in een romance groep en ik ben erg into romance.

lezen op dit moment. Op mijn kindle ga ik denk ik beginnen aan het eerste boek van de Blood and roses serie van Callie Hart.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 juli 2020 at 19:44

Van On Dublin Street heb ik de Nederlandse vertaling gelezen en die vond ik tof. Jammer genoeg zijn ze nadien gestopt met het vertalen van deze reeks. Onlangs is een andere uitgeverij er mee verder gegaan maar die hun uitgave ziet er helemaal anders uit. Dus ik denk dat ik ze (als het er ooit van komt) gewoon een keertje ga lenen bij de bib. Ik ben momenteel bezig in Breath of Fire van Amanda Bouchet. Hiervoor las ik Me & Mr. Darcy van Alexandra Potter.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: