Recensie: The Enemy ( Haven Grace Prep #4 ) van Kelsey Clayton

Recensie: The Enemy ( Haven Grace Prep #4 ) van Kelsey ClaytonThe Enemey by Kelsey Clayton
Series: Haven Grace Prep #4
on 13 augustus 2020
Genres: bully romance
Format: e-book
Goodreads

Kensington Bradwell doesn’t get told no often.
Not when he built an empire from the ground up.
Not when he became the most powerful man in North Haven.
And definitely not when he met my mother.

A picture-perfect relationship,
a happy family,
and twenty years of marriage—
all thrown away for a man with no morals.

Tearing him down won’t be easy,
but I won’t stop until his empire is in flames.
For my sister. For my father. For me.
I need to find a way to break him,

Lucky for me, the answer just fell into my lap.
Daddy’s little princess may be innocent in all of this,
but Lennon’s about to get caught in the crossfire of revenge.

Also in this series: The sinner

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Dit is het vierde deel in een serie en ik vind het altijd heerlijk om terug te keren naar een wereld die ik al ken. Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal want ik vind het met elk boek beter worden.

Mijn mening:

Wat een heerlijk boek was dit! Naar mijn mening het beste deel in deze serie. Ik vond het aantrekkingskracht tussen de twee hoofdpersonen zo goed! Je voelde het eigenlijk al vanaf de eerste pagina maar je wist ook meteen dat dit niet makkelijk ging worden.

Ik heb echt genoten van de strijd tussen hen, soms ook boos geweest omdat hij zo’n ongelooflijke eikel was en net als Lennon waren er momenten dat ik helemaal verliefd werd op Cade. Ik snapte ergens wel waar hij vandaan kwam maar vroeg me ook vaak af waarom hij juist die weg gekozen had. Hij droeg zoveel last met zich mee die eigenlijk niet voor hem bedoeld was.

Wat ik me wel altijd afvraag en misschien is dat omdat ik zelf helemaal niet in zo’n situatie zit: Waarom wordt er altijd zo paniekerig gedaan als een stiefbroer en stiefzus elkaar leuk blijken te vinden. Ja het is misschien een beetje raar, maar laten we eerlijk zijn ze zijn in geen enkel opzicht bloedverwant van elkaar dus heel raar is het ook niet.

Wat ik heel fijn vond aan dit boek is dat Lennon niet een super afhankelijk meisje was dat alleen maar achter een man aan hobbelde. Ze heeft haar eigen leven en vrienden en deze geeft ze absoluut niet op.

Stiekem had ik misschien zelf gehoopt dat ze met Colby zou eindigen al was dat misschien ook raar geweest, maar ik vind hem gewoon een fantastisch personage. Het was ook heel leuk om alle andere personages van de andere boeken af en toe een keer terug te zien komen.

Mijn conclusie:

Een heerlijk laatste deel in deze serie! Ik heb er echt ontzettend van genoten.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: