WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

 

Als laatste heb ik Druks van Francien Regelink gelezen. Dit boek gaat over AD(H)D, en ik vond het echt heel interessant. Mijn vader heeft ADHD, ik werk regelmatig met kinderen en jongeren met ADHD en er is mij ook wel eens gevraagd door therapeuten of ik erop getest ben. Dus ja AD(H)D is wel een interessant onderwerp voor mij haha.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Jurassic park, ik ben altijd al fan geweest van de films maar de boeken nog nooit gelezen. Ik ben nu halverwege het eerste boek en ik vind hem echt heel erg tof! Sommige dingen zitten in de film, soms net even anders en andere dingen helemaal niet.

Ik lees ook Sicko van Amo Jones dit is een recensie exemplaar. Ik kan er nog niet heel veel over zeggen omdat ik pas net begonnen ben, maar wat ik tot nu toe las is wel echt heel tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Lastig ik denk dat ik verder ga met het tweede boek van Jurassic park, laatst heb ik ook eens een hele serie in 1 keer gelezen en ontdekte dat ik dit best fijn vond. Dus dat houden we er maar even in.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 augustus 2020 at 11:36

De Jurassic Park boeken heb ik ook weleens naar staan kijken, maar nooit echt overwogen om te kopen/lezen. Een hele serie achter elkaar lezen is wel fijn ja! Dan zit je er tenminste echt helemaal in!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: