Recensie: The reality of everything ( Flight & Glory #5 ) van Rebecca Yarros

Recensie: The reality of everything ( Flight & Glory #5 ) van Rebecca YarrosThe reality of everything by Rebecca Yarros
Series: Flight & Glory
on 24 augustus 2020
Genres: romance
Pages: 470
Format: e-book
Goodreads

Two years after the man she loved was killed in Afghanistan, Morgan Bartley is trying to put the pieces of her life back together. The reno on her dilapidated beach house in the Outer Banks might be just the distraction she needs to keep her debilitating anxiety attacks at bay and begin to heal her heart...if she can ignore the ridiculously handsome guy next door.

At twenty-eight, single-dad Jackson Montgomery’s life revolves around his five-year-old daughter and his job as a search-and-rescue pilot for the coast guard. He’s no stranger to saving a damsel in distress, and though his gorgeous new neighbor is clearly in distress, she’s no damsel. She’s stubborn as hell with walls a mile thick, and the dog tags hanging from her rearview mirror give him a pretty good clue as to why.

It doesn’t matter that their attraction is undeniable―she swore she’d never fall for another pilot, let alone a military man. There are some wounds time can’t heal, and some fears too consuming to conquer.

She’s a barely breathing heartbreak on the edge of recovery.
He’s a crash waiting to happen.
Together they could have it all...if they can endure the coming storm.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De eerste indruk:

Dit is deel 5 van de flight and glory serie, ik weet dus al een beetje wat ik kan verwachten. Een boek vol emoties, liefde en weer een nieuwe bookboyfriend.

Mijn mening:

Dit boek doet precies wat ik verwacht had! Ik heb gelachen, gehuild, ben boos geworden op personages en ja hoor ik heb er weer een bookboyfriend bij.

Iets wat Rebecca Yarros heel goed kan is schrijven over het leger, als army brat en army wife heeft ze genoeg ervaring natuurlijk. Ik vind dat je dat ook echt merkt aan haar boeken, de emoties die ze beschrijft, je voelt ze gewoon echt. Dit is ook één van de weinige auteurs die me bij elk boek wel aan het huilen krijgt.

Morgan is een personage waar je in de eerste boeken wel een kleine blik op krijgt maar je leer haar in dit boek pas echt goed kennen. En ik moet zeggen dat ik haar een heel tof personage vind, ik vond het heel zwaar soms om over haar te lezen, de momenten van intens verdriet die ze had waren echt heel heftig. Maar ook haar doorzettingsvermogen en haar geweldige daad aan het einde van het boek, dat liet echt zien we ze nu echt is.

Jackson is wel echt een heerlijk personage, hij is alleenstaande papa en als mama van drie heb ik daar gewoon ook een zwak voor. Ik vond het zo fijn om te lezen over een man die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn kind en er ook echt voor haar is. De moeder is wel echt een verschrikkelijk mens maar waarom ik dat vind ga ik niet verklappen haha.

De relatie tussen Morgan en Jackson was zo ontzettend mooi, het was eerlijk en heftig en je zag echt twee mensen die aan de ene kant bij elkaar willen zijn, maar aan de andere kant ook  nog zo vechten tegen hun verleden.

Wat ik ook echt mooi vind aan dit boek is dat je een beter beeld krijt van Carter want in het boek waar hij voor het eerst voorkomt vond ik hem in eerste instantie echt niet zo leuk haha.

Het enige minpunt vind ik dat je niet echt duidelijk krijgt wat er nu precies met de biologische moeder gebeurd, ze verdwijnt plots uit het verhaal.

Mijn conclusie:

Een heerlijk laatste? Boek in deze serie, ik heb genoten van de eerste tot de laatste pagina!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

26 augustus 2020

%d bloggers liken dit: