Boek haul augustus

Ik heb juli overgeslagen, het was de afgelopen tijd wat stil hier. Dat komt vooral door de vakantie, mijn prioriteiten lagen even ergens anders dan bij bloggen. Het warme weer hielp ook niet mee, ik had echt geen motivatie. Maar goed ik probeer het bloggen weer op te pakken, het zal  nog niet helemaal regelmatig zijn, maar we zien wel hoe het loopt. Vandaag dus mijn boek haul van augustus. Het was best een rustige maand voor mij voor nieuwe boeken. Kijk je snel mee?

Ik heb als eerste twee non-fictie boeken, ik probeer dat soms ook te lezen gewoon om mijn horizon te verbreden.

Als eerste Druks van Francien Regelink, dit boek gaat over AD(H)D, iets waar ik in het dagelijks leven mee te maken heb door werk en familie. Maar misschien ook wel door mezelf, daar wordt in ieder geval naar gekeken, want de verwijzing voor een test is er. Ik vond het een erg tof en herkenbaar boek in ieder geval.

Als tweede kocht ik Burn after reading, ik hou van invulboekjes, ben er slecht in maar ik hou er wel van. Deze heb ik vaak voorbij zien komen en ik zag de Nederlandse versie in de winkel liggen en besloot om hem mee te nemen.

Ik heb Jurassic park films altijd fantastisch gevonden, dino’s zijn interessant. Nu wist ik dat er ook boeken van waren, maar deze had ik nog nooit gelezen. Het eerste boek is inmiddels uit en ik lees op dit moment The lost world.

Unravel the dusk is het vervolg op Spin the dawn, dat boek vond ik echt fantastisch dus ik hoop dat deze net zo goed is!

Cinderella is dead trok me vooral door te titel, de beschrijving van het boek is ook nog eens heel tof! Dus hopelijk kan ik hem snel lezen.

Ik vroeg in een boekengroep wat aanbevelingen voor spooky boeken en ik heb er drie van gekocht. Als eerste And the trees crept in, dit boek klinkt echt super spannend en creepy!

Dan Head full of ghosts, ik vind boeken waarbij je twijfelt of het nu echt een haunting/possession is of datgene wat de verteller denkt gezien te hebben altijd heel erg tof!

tot slot ook nog The troop, het klonk alsof er zombies in zouden zitten en ik hou van zombies haha. Deze boeken zijn allemaal voor oktober natuurlijk!

Welke boeken heb jij aan je TBR toegevoegd?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 september 2020 at 09:49

Als eerste lijken de jurrasic park boeken wel heel leuk om te lezen. Heb nog niet zo heel lang geleden de films nog eens gezien. De spooky boeken ga ik zeker ook eens bekijken en mogelijks aan mijn kooplijstje toevoegen. In augustus ben ik zelf vrij braaf geweest en heb ik enkel “de stroopwafelshop” gekocht.3 september 2020 at 16:15

Dit jaar koop ik minder boeken doordat ik niet in de boekhandels kan gaan rondsnuisteren. Als ik in Eindhoven ben is de kans heel groot dat ik VanPiere niet kan verlaten zonder een nieuw boek maar nu ik met die hele Corona geen afspraakjes en uitstappen in mijn agenda heb staat . In augustus kwam er dan ook geen enkel boek bij. Misschien niet zo slecht vermits ik er in juli net wel verschillende bij kreeg dankzij mijn verjaardag. Maar ik merk dat ik meer moet nadenken over welke boeken ik echt wil terwijl ik anders binnen de kortste keren enkele titels kan opsomemen. Wil je geloven dat ik deze week echt even moest nadenken vooraleer ik titels kon bedenken voor op mijn wishlist van de Santa Swap.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Launch Love Tropes

1 september 2020

%d bloggers liken dit: