Recensie: Sicko van Amo Jones

Recensie: Sicko van Amo JonesSicko by Amo Jones
on 1 september 2020
Genres: Dark romance
Pages: 294
Format: e-book
Goodreads

He was my foster brother.
He swore to protect me.
He failed.
They all failed.
I’m an open box of passé photographs, snapped in chaste daylight, but filtered in sepia. I’m the past that he tried to forget, and he was the future I needed. When he left six years ago, I screamed for him every night. But then it all stopped. My screams were suddenly muffled by cruelty, and further coaxed by pain.
But he has come back. He’s not the cute big brother I had a furtive crush on, or the bad boy, rich brat that I hated to love.
He’s the ruthless vice president of Wolf Pack MC, and he doesn’t answer to Royce Kane anymore.
He answers to Sicko

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik zag de beschrijving van dit boek klonk echt heel erg tof! En ik heb al eens een boek gelezen van deze auteur. Het is ook nog eens dark romance en dat is wel mijn meest favoriete romance genre.

Mijn mening:

Ik zag echt meteen in het boek, het verhaal begint met een flashback en die geeft je meteen een beetje de informatie die je nodig hebt om en een beeld te krijgen van de personages en een beeld te krijgen van de relaties onderling.

Ik vond het ergens best een beetje raar om te lezen dat broer en zus elkaar leuk vonden. Nou ja ze zijn niet bloedverwant natuurlijk want zij is geadopteerd. En ik lees wel vaker dit soort boeken maar vaak is het dan een samengesteld gezin. Deze twee zijn wel echt met elkaar opgegroeid.

Maar de auteur heeft dit op zo’n goede manier uitgewerkt dat je het eigenlijk al snel los kan laten en het minder raar voelt.

Dit is natuurlijk een dark romance en dat betekend vaak dat er heftige dingen gebeuren of zijn gebeurd en in dit geval is dat beide. Ik ga natuurlijk niet verklappen wat dat dan is, dat zul je zelf moeten lezen. Maar ik vond het verhaal echt goed in elkaar zitten en er zat ook een hele verassende wending in! Waar ik eerst dacht dat ik wist hoe het zat werd ik toch nog verrast op het einde.

Ik vond de realatie tussen de hoofdpersonages ook echt heel tof, het was niet meteen leuk en we houden zoveel van elkaar. Ze hebben beide wel echt moeten vechten hiervoor.

Mijn conclusie:

Dit is een heerlijke dark romance die echt goed in elkaar zit. Kunnen we hier alsjeblieft een serie van krijgen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek haul augustus

3 september 2020

%d bloggers liken dit: