Niet met regelmaat kunnen bloggen

Toen ik begon met mijn blog poste ik best veel, er zit veel meer werk in bloggen dan alleen een beetje typen en foto’s maken. Dat wist ik natuurlijk toen ik er aan begon en dat was prima. Ik had mijn werk en mijn blog.

Maar zoals jullie allemaal weten ben ik inmiddels mama van drie prachtige meiden en ook die hebben aandacht nodig, een huishouden dat bijgehouden moet worden en dan natuurlijk mijn blog. Een sociaal leven, hoewel dat nu een beetje minder is, is ook wel leuk om te hebben. Ik merkte dat ik hierdoor het bloggen best lastig vond. Daarnaast kreeg ik ook nog eens een depressie wat niet helpt en op dit moment zit ik net als heel veel andere mensen ook niet echt top in mijn vel.

Allemaal helemaal niet erg natuurlijk, maar wel jammer dat bloggen dan zo moeizaam gaat. Op dit moment blog ik nogal onregelmatig, echt alleen als ik zin heb en dit werkt natuurlijk niet met het vooruit werken. Ik merk dat de wil er wel is maar dat ik het soms gewoon echt lastig vind om er aan te beginnen want er zijn nog 10000 andere dingen die ik wil en moet doen. Daarom heb ik besloten het deze maand even zo te laten.

Maar volgende maand is mijn maand, Halloween en ik heb al eerder aangegeven dat ik Halloween echt fantastisch vind! Ik heb me dus voorgenomen volgende maand meer te gaan bloggen, nou ja eigenlijk deze maand vooruit te gaan werken voor volgende maand. Dat betekend dat het deze maand dus nog steeds een beetje rommelig is. Dat ik soms dagen niet post en dan ineens weer drie dagen wel. Dat is oké dat is nu even zoals het is.

Maar volgende maand hoop ik weer leuke Halloween posts voor jullie te hebben. Is er iets wat jullie graag zouden willen zien rondom dit thema? En hoe gaat het met jullie? Inmiddels zitten we in september, hoe beleven jullie dit jaar?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 september 2020 at 14:33

Dit is jammer genoeg heel herkenbaar. Ik had eerder al besloten om mijn blogplanning aan de kant te schuiven en het wat spontaner aan te pakken. Zonder een planning waar ik me persé aan wilde houden waardoor ik soms tegen de klok nog snel iets aan het afwerken was. Dit jaar is spijtig genoeg een jaar dat we liefst allemaal zo snel mogelijk achter ons willen laten en ik merk dat dat invloed op me heeft. Hoe hard ik ook mijn best doe om positief te denken meer pijnklachten en uitputting zorgen er nu eenmaal voor dat je niet alles kan doen wat je wil doen. Lezen lukte sowieso al moeizamer en ik merk dat het bloggen er ook onder te leiden krijgt. Al een geluk dat beide een hobby zijn en geen verplichting. Daar heb ik mezelf al meermaals aan herinnerd maar desondanks mis ik het om te kunnen wegduiken in een boek en dan vervolgens alles om me heen te vergeten omdat ik helemaal in het verhaal zit. Dat lukt me toch iets minder goed wanneer ik een boek in vele kleine stukjes moet lezen in plaats van in grote blokken. Net als jij kijk ik uit naar oktober. Naar de Halloween-swap, de Magic Book Club box die ik heb besteld en dan uitkomt … en hopend dat mijn lichaam dan wat beter wil meewerken zodat ik weer wat meer kan lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: