Niet met regelmaat kunnen bloggen

Toen ik begon met mijn blog poste ik best veel, er zit veel meer werk in bloggen dan alleen een beetje typen en foto’s maken. Dat wist ik natuurlijk toen ik er aan begon en dat was prima. Ik had mijn werk en mijn blog.

Maar zoals jullie allemaal weten ben ik inmiddels mama van drie prachtige meiden en ook die hebben aandacht nodig, een huishouden dat bijgehouden moet worden en dan natuurlijk mijn blog. Een sociaal leven, hoewel dat nu een beetje minder is, is ook wel leuk om te hebben. Ik merkte dat ik hierdoor het bloggen best lastig vond. Daarnaast kreeg ik ook nog eens een depressie wat niet helpt en op dit moment zit ik net als heel veel andere mensen ook niet echt top in mijn vel.

Allemaal helemaal niet erg natuurlijk, maar wel jammer dat bloggen dan zo moeizaam gaat. Op dit moment blog ik nogal onregelmatig, echt alleen als ik zin heb en dit werkt natuurlijk niet met het vooruit werken. Ik merk dat de wil er wel is maar dat ik het soms gewoon echt lastig vind om er aan te beginnen want er zijn nog 10000 andere dingen die ik wil en moet doen. Daarom heb ik besloten het deze maand even zo te laten.

Maar volgende maand is mijn maand, Halloween en ik heb al eerder aangegeven dat ik Halloween echt fantastisch vind! Ik heb me dus voorgenomen volgende maand meer te gaan bloggen, nou ja eigenlijk deze maand vooruit te gaan werken voor volgende maand. Dat betekend dat het deze maand dus nog steeds een beetje rommelig is. Dat ik soms dagen niet post en dan ineens weer drie dagen wel. Dat is oké dat is nu even zoals het is.

Maar volgende maand hoop ik weer leuke Halloween posts voor jullie te hebben. Is er iets wat jullie graag zouden willen zien rondom dit thema? En hoe gaat het met jullie? Inmiddels zitten we in september, hoe beleven jullie dit jaar?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: