Recensie: Lies & Lullabies

Recensie: Lies & LullabiesLies & Lullabies by Sarina Bowen
Series: Hush Note
Published by Tuxbury publishing on 22 september 2020
Genres: Rockstar, romance
Pages: 278
Format: e-book
Goodreads

Summer nights and star-crossed lovers! From USA Today bestselling author Sarina Bowen.

Once upon a time, he gave me a summer of friendship, followed by one perfect night. We shared a lot during our short time together. But he skipped a few crucial details.

I didn’t know he was a rock star.

I didn’t know his real name.

Neither of us knew I’d get pregnant.

And I sure never expected to see him again.

Five years later, his tour bus pulls up in Nest Lake, Maine. My little world is about to be shattered by loud music and the pounding of my own foolish heart.j

Also in this series: Muses & Melodies

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik heb al vaker een boek gelezen van Sarina Bowen en ik heb een zwak voor rockstar romance boeken dus dit leek me de perfecte combinatie. Ik vind de cover trouwens ook wel echt tof! Het leuke is dat dit een drieluik is maar elk deel is geschreven door een andere auteur.

Mijn mening:

Ik vond het boek minder leuk dan ik verwacht had, misschien had ik gewoon meer seks, drugs en Rock & Rol verwacht en dat is niet wat dit boek is. Het gevaar van dit soort boeken is altijd dat er de kans is dat het verhaal een beetje voortkabbelt en er niet zo heel veel gebeurd. En dat was wat er in dit boek een beetje gebeurde.

Ik vond het verhaal wel mooi, maar ik vond bijvoorbeeld dat de personages elkaar best snel konden vergeven voor bepaalde dingen. Ik had daar wat moeite mee, ook het feit dat er voor volwassen mensen gewoon wat rare beslissingen genomen werden, zorgde er bij mij voor dat ik het boek wat minder snel oppakte.

Ik had wat meer gehoopt op wat meer romance in het boek en dat ontbrak eigenlijk ook een beetje, het zat er wel in maar voor mijn gevoel had dat wel wat meer gemogen. Het was vooral een beetje een slice of life boek en als je een boek over rocksterren leest verwacht je gewoon wat meer denk ik.

Het is zeker geen slecht boek, vandaar ook de drie sterren. Het verhaal zit goed in elkaar en de personages zijn zeker leuk, maar ik weet dat er nog twee delen komen en ik denk niet dat dit mijn favoriete deel gaat zijn.

Mijn conclusie:

Het was een leuk boek, maar niet een boek dat ik snel weer zou oppakken. Ik ben wel erg benieuwd naar het derde deel, deze wordt geschreven door een andere auteur.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trailer reveal: Naughty books

23 september 2020

Halloween!!!!!

1 oktober 2020

%d bloggers liken dit: