Halloween!!!!!

Oké ik ben misschien in de minderheid, maar Halloween is echt mijn ding. Ik hou van dingen die eng zijn, dat ene boek dat ervoor zorgt dat je niet zonder alle lichten aan te doen naar de wc durft midden in de nacht. Die film die ervoor zorgt dat je je been niet meer over je bedrand wil laten hangen, bang voor het monster onder je bed! Al sinds ik jong ben hou ik van griezelen, mijn favoriete auteur vroeger was Paul van Loon. De griezelbus verslond ik! Later kwam daar Kippenvel en Fear street bij, en tja mijn liefde voor horror en griezelen is nooit meer weggegaan. Ik ben het meisje dat vanachter haar kussen toch kijkt hoe de moordenaar toeslaat, die zich dood schrikt van de geest die opduikt maar het heerlijk vind om in die wereld te duiken!

Jullie begrijpen het wel toch?

Ik heb speciaal voor deze maand een nieuwe header op mijn blog, geheel in stijl. Ook de afbeeldingen boven mijn blogposts zijn helemaal aangepast. Mijn huis is versierd, maar er mag nog wat bij, mijn TBR ligt klaar en aan enge films en series geen gebrek. Kortom ik ben klaar voor mijn favoriete maand van het jaar: Oktober.

De aankomende maand is het vooral dingen die passen binnen dit thema die ik zal delen! Soms ook nog wel een recensie van een ander boek, maar bereid je voor op een dosis enge boeken, series en films de komende maand.

Griezel je lekker mee?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 oktober 2020 at 16:42

Fear Street, Kippenvel en de Griezelbus heb ik ook verslonden als kind maar gek genoeg ben ik als volwassene toch wel echt blijven hangen in het Casper-niveau qua griezelen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recensie: Lies & Lullabies

28 september 2020

Oktober TBR

2 oktober 2020

%d bloggers liken dit: