Oktober TBR

In de maand oktober lees ik meestal alleen spooky en enge boeken. Ik vind het dan gewoon heerlijk om op de bank te kruipen en lekker te griezelen! Ik heb dan ook voor deze maand een TBR gemaakt. Geen idee of ik alles kan lezen maar dit zijn die boeken die ik graag wil lezen. Op eentje na dan het nieuwe boek van Danielle Bakhuis want die heb ik nog niet in huis! Als je overigens op de afbeelding van het boek klikt wordt je doorgestuurd naar Goodreads en kan je lezen waar het boek over gaat.

Laat ik beginnen met het eerste boek Horrid, stiekem heb ik al een aantal blz gelezen en de sfeer is gewoon meteen goed! Dit is een boek dat ervoor zorgt dat je gaat twijfelen, want zijn er nu echt geesten of is er iets anders aan de hand? Dat zijn wel echt mijn soort boeken.

Het volgende boek dat ik wil gaan lezen is And the trees crept in, dit boek heb ik zo vaak voorbij zien komen en zoveel mensen zeggen dat deze echt eng is. Dus ik ga me er aan wagen!

Een ander boek over bomen is The ghost tree, ik ben heel benieuwd. Mensen zijn heel verdeeld over deze auteur, je vind het of tof of helemaal niks.

Dan een trilogie de ik ook echt al heel vaak voorbij heb zien komen. Het eerste deel is This mortal coil en ik ben er echt heel benieuwd naar. Ik hoop ze natuurlijk allemaal te kunnen lezen.

Tot slot heb ik ook nog The troop, dit boek klinkt zo goed!!! Het klinkt als zombies en laat dat nou net één van mijn favoriete onderwerpen zijn om over te lezen?

Heb jij ook een spooky TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Halloween!!!!!

1 oktober 2020

%d bloggers liken dit: