Unboxing: Owlcrate september

Op de valreep van september kreeg ik deze binnen, maar de inhoud paste zo goed bij deze maand dat ik de unboxing verschoven heb naar oktober. Laten we snel kijken wat er in de box zat!

Het spoilerkaartje als eerste natuurlijk, maar omdat die hetzelfde is als de cover van het info boekje heb ik die deze keer niet gefotografeerd.

Dan haal ik als eerste deze fantastische deken uit de doos, het hele gedicht van The raven van Edgar Allen Poe staat er op. Hij is ontzettend fluffy en zacht en ik ben er heel blij mee.

Dan een lipbalsem geïnspireerd op Sleepy Hollow, dit vind ik ook nog steeds een super toffe film!

Ik vind deze boekenlegger echt fantastisch! Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik het jammer vind dat hij mijn boek zo beschadigd

Hocus pocus is wel één van mijn meest favoriete Halloween films en deze kaars ruikt ook echt super lekker. Gelukkig ben ik geen maagd meer dus kan ik hem gewoon aansteken!

De laatste tijd heeft Owlcrate ook vaak iets functioneels in de box zitten, ditmaal zijn dat theelepeltjes geïnspireerd op The bone houses. Ik vind ze echt heel tof!

Bij het boek zit ook altijd een brief van de auteur, meestal staat er aan de andere kant van de brief art van het boek. Ditmaal staat er ook een heerlijk creepy gedicht bij.

Dan het boek, dit is Horrid en ik ben hem nu aan het lezen en vind hem echt fantastisch tot nu toe! Het is echt een oktober boek!

Natuurlijk ook nog even het boekje behorende bij deze box:

 

De pin passend bij het boek:

 

Ik vond deze box heel erg gaaf! Bij het boek zat een reversable dustjacket maar die ben ik helaas vergeten op de foto te zetten haha. Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema voor volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 oktober 2020 at 20:12

Oh, die past echt wel perfect bij deze maand.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oktober TBR

2 oktober 2020

Recensie: Naughty books

6 oktober 2020

%d bloggers liken dit: