WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als deze post online komt heb ik inmiddels Horrid uitgelezen. Ik weet nog niet wat ik van het einde ga vinden maar tot nu toe is dit boek zo ontzettend goed! Ik heb nog zo’n 80 blz te gaan als ik dit typ. Maar het is zeker één van mijn favoriete boeken dit jaar.

Ook als ik Muses & Melodies van Rebecca Yarros uit. Wat een heerlijk boek was dit weer. Ik hou gewoon van de boeken van deze auteur.

Wat lees ik nu?

Ik kan hier nog niet echt iets neerzetten. Ik krijg vandaag een box binnen waar het boek The hollow places inzit die echt heel gaaf klinkt

Dan komt de nieuwe van V.E. Schwab binnen als het goed is dus ja zou zomaar kunnen dat ik die ga lezen

Of toch And the trees crept in. Het is nog even een verassing haha.

Wat ga ik hierna lezen?

Aangezien ik nog niet eens weet wat ik nu ga lezen, kan ik deze nog echt niet beantwoorden.

 

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recensie: Naughty books

6 oktober 2020

%d bloggers liken dit: