Recensie: Muses and Melodies van Rebecca Yarros

Recensie: Muses and Melodies van Rebecca YarrosMuses & Melodies by Rebecca Yarros
Series: Hush Note #3
on 6 oktober 2020
Genres: Rockstar, romance
Pages: 307
Format: e-book
Goodreads

If I can keep Hush Note’s leading guitarist, Nixon Winters, on the straight and narrow for the next six months, I’ll finally get my own band to manage—assuming we don’t kill each other first.

The egotistical, irritating rock star is fresh out of rehab, but it’s obvious his demons followed him home—and now I’m sleeping down the hall. I’ve watched him self-destruct every summer, and with album deadlines and tour dates looming, I can’t let it happen again. My career is in his hands.

But tattoos can’t cover every scar, and I’m starting to see through his trademark, irresistible charm to the damage beneath.

Everyone wants the rock star.
I’m falling for the man.

If he doesn’t let me in,
he’ll never break the cycle—
And when these six months are up,
I might be the one left broken.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De eerste indruk:

De cover ziet er niet uit zoals ik me een rockster voorstel, ik denk dan toch meer tattoos haha. Maar dat geeft niet, het verhaal lijkt me echt heel erg tof en het is Rebecca Yarros en zij is natuurlijk één van mijn favoriete auteurs.

Mijn mening:

Ik heb helaas deel twee van deze serie niet gelezen, maar dit deel vond ik echt super tof! Nix is mijn soort man in romance boeken, beschadigd, gesloten en nee ik wil hem niet redden maar ik vind dit soort personages wel heel interessant om over te lezen.

Wat ook wel echt een favoriete trope is in het romance genre is enemies to lovers. Ik hou van het heen en weer gaan tussen de personages. Elkaar onder de huid zitten maar wel op zo’n manier dat het leuk blijft. Dit boek bevat dus al twee elementen die in mijn straatje passen. Dan hebben we nog Zoe, ik vond haar ook een fijn personage. Ze is niet clingy en ze heeft een doel voor ogen en gaat daar ook voor.

Waar ik altijd een beetje bang voor ben in romance is dat de vrouw zich aanpast aan de man en alles doet om hem gelukkig te maken en zichzelf vergeet. Gelukkig weet ik van Rebecca dat zij absoluut niet zo schrijft. Het feit dat beide een eigen leven hebben zorgt ervoor dat het verhaal ook leuk en interessant blijft.

Ik vond het verleden van Nix best heftig, ik ga er niet teveel over vertellen natuurlijk. Maar ik snap dat hij hiermee worstelde. Ik vind ook dat het goed weergeeft hoe je je schuldig kunt voelen over dingen waar je misschien niet meteen iets aan had kunnen doen.

De romance in dit boek is zo goed! Het is mooi en gaat niet te snel. De personages weten heel goed dat er in het begin vooral fysieke aantrekkingskracht is, maar het groeit langzaam uit naar meer. Wat voor mij ook wel een tof element was, was dat het grootste gedeelte van dit verhaal zich afspeelt in een klein dorpje en ik ben een sucker voor small town verhalen.

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek in deze serie! Hoewel dit boek is geschreven door een andere auteur dan het eerste boek zou je dat niet meteen zeggen. Het voelt niet alsof de schrijfstijl heel veel afwijkt en dat is wel heel fijn.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: