WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik The hollow places uit, dit boek zat in een box waar je morgen de unboxing van kan zien. Maar ik vond het echt een heel tof boek, anders dan ik verwacht had maar zeker verassend.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik And the trees crept in, nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of ik hiermee verder ga of dat ik eerst het nieuwe boek van Danielle Bakhuis ga lezen. Maar goed tot nu toe is And the trees crept in zeker heel tof!

Op mijn Kindle lees ik Lord of London town van Tillie Cole en mijn god wat hou ik van haar dark romance boeken!!!

Wat ga ik hierna lezen?

Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zeker, ik denk This mortal coil maar het kan ook zomaar een ander boek zijn.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: