Unboxing: Ungplugged book box

Een nieuwe box, die ik nog niet eerder gehad heb. Maar het thema van deze box en de fandoms in de box passen gewoon echt in mijn straatje. Ik heb deze box een aantal keer op youtube voorbij zien komen en wat ik mooi vind is dat deze box zich ook echt richt op selfcare. Je hebt een young-adult versie en een adult versie en ik heb de laatste! Kijk je snel mee?

Het spoiler kaartje,  het thema is: Terror

Als eerste haal ik er dit masker uit, nou ja maske je kan het eigenlijk ook als haarband, sjaal en nog veel meer gebruiken. Super tof en zeker nu ook erg fijn natuurlijk. Het feit dat er boeken opstaan en ook nog eens bekende horrorboeken is helemaal tof!

Dan een stick, waarvan ik eerst dacht dat het voor de lippen was. Maar het is eigenlijk voor kloven, en dat is natuurlijk zeker met de winter in aantocht super fijn. Tuurlijk kan dat dus ook voor je lippen, maar ook op je handen. Hij is in het thema van Freddy Krueger wat ik dan weer tof vind want A nightmare on elmstreet was mijn eerste horrorfilm. Freddy heeft dus een speciaal plaatsje in mijn hart haha.

Deze superleuke bruisbal in de vorm van een keteltje, past natuurlijk perfect bij Hous Pocus en er zit blijkbaar ook nog een verassing in, dus binnenkort maar weer eens in bad! Hij ruikt overigens ook echt heel lekker. Ik denk overigens dat Hocus Pocus mijn meest favoriete Halloween film is!

IT is één van de weinige clowns waar ik naar kan kijken, ja ik vind hem doodeng maar de nieuwe films zitten zo goed in elkaar en wat zet de acteur hem goed neer! Ik ben er fan van, net als van deze kaars die heerlijk ruikt en het ballontje is echt een toffe toevoeging.

Doosjes om je boekige spullen in te bewaren zijn altijd fijn, dit houten exemplaar met een quote uit The tell tale heart vind ik echt heel erg mooi! Ik denk dat ik hier mooi mijn boekenlinten in ga bewaren, hopelijk hoor ik er geen kloppend hart in haha.

Mijn hele bank ligt vol met kussens, vooral kussens met quotes uit boeken, maar deze past er vast nog bij! Ik vind hem heel mooi in ieder geval.

Waaraan je ziet dat deze box zich ook richt op selfcare is de journal prompts die je erbij krijgt. Deze staan op de achterkant van de brief van de auteur.

Ook deze box heeft een item dat er maandelijks bij zit en ook zij hebben pins net als de owlcrate. Maar waar de owlcrate pins altijd gekoppeld worden aan het boek, is dat hier met het thema. het gele jasje en de balon uit IT!

Dan het boek, The hollow places een boek dat ik echt heel graag wilde lezen en inmiddels ook uit heb! Er zit ook een bookplate bij.

Wat vind jij van deze box?

 

Het thema voor volgende maand voor beide boxen is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

14 oktober 2020

%d bloggers liken dit: