Recensie: Lord of London Town van Tillie Cole

Recensie: Lord of London Town van Tillie ColeLord of London Town by Tillie Cole
on 11 oktober 2020
Genres: Dark romance
Pages: 338
Format: e-book
Goodreads

Cheska Harlow-Wright was born into a life of luxury and privilege. She has never wanted for anything. A comfortable future as a married London socialite ⁣
awaits her. But since the age of thirteen, Cheska has harboured a secret—an unshakeable fixation on a boy who could never offer her anything close to ⁣comfort. A boy steeped in sin and draped in depravity. A boy born into the possessive embrace of darkness. ⁣

When Cheska’s seemingly perfect world is ripped apart by an unknown but deadly enemy, there’s only one person she can run to. One person in the world ⁣who has the power to keep her safe. The one person her weak and shattered heart craves. ⁣

Arthur Adley. The new head of the most feared crime family in London. ⁣

Forced too young to take the helm of the Adley firm, Arthur has become even more ruthless, formidable, and cold than ever before. His enemies are circling, and he must fight—and kill—to maintain his family’s place at the top of the London crime underworld. There is no room for weakness, emotion, or loss of control.⁣

But then Cheska smashes back into his life with the force of a wrecking ball. She has no place in this dark, vicious, and bloodthirsty world. And worse, she is the solitary chink in his impenetrable armour. He’s already pushed her away once, but this time she desperately needs him. She’s broken, lost, and in danger, and he is the only one who can help.⁣

Arthur must protect her. He must destroy those who dare to threaten her, hunt down those who would take what is his. He would raze all of London to the ⁣ground to keep her safe… but can he also protect himself?⁣

The infamous Dark Lord of London Town faces his most brutal battle yet—the crippling weight of the past, the unrelenting enemies lurking in the shadows… and the havoc that Cheska’s presence is wreaking on the granite fortress that was once his heart.

 

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De eerste indruk:

Tillie Cole komt met een nieuw boek, meer hoef ik eigenlijk niet te weten. Als het op Dark romance aankomt is zij echt mijn meest favoriete auteur!

Mijn mening:

Wat een heerlijk boek was dit weer, het was beste een dik boek ( tenminste dat denk ik want ik lees hem op mijn e-reader ) maar hij was elke letter waard. Waar ik bij romance boeken soms een beetje bang ben dat het dan veel van hetzelfde wordt en je dus al snel denkt, dit heb ik al gelezen heb je dat bij dit boek  niet.

Ik heb al eerder gezegd dat Dark romance één van mijn favoriete genres is, dit omdat er naast de romance vaak nog een spannende verhaallijn inzit. Dit zorgt ervoor dat het niet één lange romance scene wordt of heel voorspelbaar. Tillie Cole is wel echt mijn favoriete auteur als het op dit genre aankomen. Zij kan dit zo ongelooflijk goed zonder dat je het gevoel hebt dat er overdreven wordt, of dat er veel gaten in het plot zitten.

Haar personages staan allemaal op zichzelf, ook de personages die er maar even in voorkomen. Je hebt echt het gevoel dat je leest over het leven van anderen en niet zomaar een paar bij elkaar gegooide fictionele personages. Ik zat echt op het puntje van mijn stoel tijdens dit boek, er zaten een aantal plottwists in die ik echt niet aan had zien komen en dat is alleen maar nog toffer natuurlijk.

Arthur is wel mijn soort man in romance boeken, sowieso vind ik zijn tattoo al fantastisch: De skyline van London rond victoriaanse tijd. Maar ook gewoon hoe hij is, de bad boy met een hart van goud die echt tot het uiterste gaat voor zijn familie. Die zich niet kwetsbaar op durft te stellen omdat hij al zo vaak mensen is verloren. Het feit dat Tillie mannen als deze schrijft waarbij het meisje niet denkt: ik zal hem wel eens even veranderen maakt deze boeken gewoon echt heel goed.

Cheska is ook echt een tof personage, ze voelt in eerste instantie een beetje als het verveelde rijkeluismeisje maar ze ontwikkeld zich tot een heel tof personage met veel meer diepgang dan dat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Het enige nadeel aan dit boek is dat het een stand alone is want wat zou ik graag meer lezen over de rest van de familie!

Mijn conclusie:

Een heerlijke dark romance zoals we gewend zijn van Tillie Cole! Dit smaakt absoluut naar meer.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

21 oktober 2020

%d bloggers liken dit: