Unboxing: Witchcraft box van Letters and Lights

Het is alweer een tijd geleden dat Letters and Lights een box maakte, maar deze box wilde ik absoluut  hebben! En ik kan je verzekeren dat ik er geen spijt van heb dat ik deze box gekocht heb.  Laten we snel kijken wat er in zat

Het eerste wat ik uit de box haal is een doosje en in dit doosje zit een toffe mok, je kan namelijk nooit genoeg mokken hebben! Deze heeft een afbeelding van een tripple moon en laat de maan nu net echt één van de dingen zijn die ik ontzettend interessant vind.

Dan deze Mohter earth kaars, ik vind het stenen potje waar hij in zit echt zo geweldig en als de kaars op is ga ik deze natuurlijk gewoon gebruiken voor iets anders. Hij ruikt ook echt heerlijk!

De volgende kaars is The craft, heb je die film al eens gezien? Zo niet echt ga die kijken want hij is echt super tof! Maar goed ook deze kaars ruikt heerlijk en er zitten steentjes in.

Je kon verschillende soorten wierrook krijgen, mijn wierrook was shield maiden en hij ruikt zo goed, wat tof is, is dat je er ook meteen een kooltje bij krijgt.

De thee is Witch’s brew wat natuurlijk goed bij de box past, ik ga er snel eens een kopje van drinken!

 

In deze box zat ook een hele toffe boekenlegger, met aan de ene kant een mooi ontwerp met een tripple moon erin en aan de andere kant een quote van Oscar Wilde over de maan.

Tot slot nog twee steentjes ik had een rozenkwarts en een amethyst. ik vind ze echt heel mooi en ze gaan ook zeker gebruikt worden.

Wat vind jij van deze box? En als je hem net al ik heel tof vindt, ze zijn nog steeds te koop!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 oktober 2020 at 17:26

Zo grappig dat ik tijdens het lezen de hele tijd mijn amethyst-halsketting in mijn hand hield om dan aan het einde te zien dat je er zelf eentje gekregen had in je box.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

21 oktober 2020

%d bloggers liken dit: