Boek Haul oktober 2020

Het is alweer even november maar ik wilde toch  mijn boek haul met jullie delen. Ik heb best wat boeken toegevoegd aan mijn TBR, een aantal daarvan waren ook pre-order boeken. Maar goed laten we snel kijken welke boeken het zijn.

Ik deed weer mee aan de Halloween swap van Kwante in Wonderland. Daar kreeg ik deze drie boeken.

Witch hunt van Syd Moore

Strange Tombs van Syd Moore

 

Obsidian Tower van Melissa Caruso

Al deze boeken lijken me echt super tof! Hopelijk gaat deze leesdip snel weer weg.

 

Ik kreeg voor het eerst de Unplugged book box en wow wat een toffe box was dit. Het boek dat hierin zat was The hollow places en ik heb dit boek ook al gelezen. Geloof me als ik zeg dat dit boek echt fantastisch is. Het is super creepy en heeft wel wat gave twists.

Een vervolg waar ik echt naar uitgekeken heb is Archive of the forgotten, dit boek gaat over de bibliotheek in hel en het eerste deel was echt zo gaaf! Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit deel.

 

Ik denk dat The invisible life of Addie Larue wel één van de boeken is dat ik heel graag wilde dit jaar. En wow dit boek is de hype waard want het is echt fantastisch! Het is zo’n mooi verhaal en ik kon hem echt niet wegleggen.

Ik had ook voor de laatste keer fysieke leesclub dit jaar, de boekhandel had dit echt ongelooflijk goed geregeld en ik vond het heel fijn om nog 1 keer even iedereen te zien. Ik kocht ook drie boeken!

Ik kocht the Unadoptables dit boek is een middle grade dat zich afspeelt in Amsterdam en ja dit was echt een cover buy!

Ik kocht ook Het huis zonder einde en dit boek was echt fantastisch, heerlijk creepy en een fantastisch verhaal met een einde waarbij je je afvraagt wat je nu net gelezen hebt.

Tot slot kocht ik ook The way back, een verhaal met demons, ja dan ben ik verkocht haha.

Een auteur waarvan gezegd wordt dat ze fantastische horror boeken schrijft is Darcy Coates. Ik zag een mooie aanbieding voor drie van haar boeken en kocht ze.

The haunting of Ashburn house

The Carrow Haunt

 

Craven manor

Een ander boek dat me heel tof leek was The bone shard daughter, het is een fantasy debut en in de wintertijd lees ik vaak graag fantasy

Tot slot nog A deadly education van Naomi Novik, ik hoor veel goede dingen over dit boek, dus ik ben heel beniewd.

Welke boeken voegde jij toe aan je TBR deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 november 2020 at 20:26

Het was mooi verdeeld vorige maand. Ik kreeg één recensieboek, kocht een tweedehands boek én een nieuw en kreeg net als jij drie boeken tijdens de swap.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een kleine update

9 november 2020

WWW Wednesday

11 november 2020

%d bloggers liken dit: