Unboxing Owlcrate: Oktober 2020

Een beetje later dan gehoopt ontving ik de oktober box van Owlcrate, het thema was Legends and Lore.  Ik was echt heel erg benieuwd naar naar deze box en het boek hierin en ik ben ook heel erg benieuwd naar de rest van de box. Kijk snel mee.

Eerst het spoiler kaartje

Ik dacht eerst dat dit een pannenlap was….maar het blijkt een bowl cozy te zijn. Je kan op deze manier een warme kom soep vast houden zonder je armen te verbranden. De stof is geïnspireerd door Spin the dawn.

 

Wat ik dan weer handig vind, is dit oplaadstation voor mijn telefoon. Je kan hem erin zetten en ondertussen opladen. de quote komt van The start touched queen.

Dan een zeepje dat echt heel erg lekker ruikt, deze is geïnspireerd door A song of wrath and ruin.

Woven in moonlight heb ik nog niet gelezen, maar daar komt deze mooie windgong van.

Er zat een mooie glass file in, met  een quote van girls of paper and fire.

Natuurlijk een pin geïnspireerd door het boek, ik vind hem heel tof.

Het boek in de box is Legendborn.

Er zat natuurlijk ook een extra info boekje in.

Er zat ook nog een code in voor een luisterboek.

Als extraatje hadden we ook nog een preview van We free the stars.

Wat vond jij het leukste uit deze box?k

Het thema van volgende maand is:

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 november 2020 at 20:32

Het boek ziet er echt zo mooi uit.13 november 2020 at 10:08

Goh, ik denk het oplaadstation voor je gsm. Vermits dat iets is dat ik nog niet eerder was tegengekomen bij een unboxing. Door de originaliteit dus maar ook wel omdat het mooi gemaakt is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

11 november 2020

%d bloggers liken dit: