Harry Potter Merchandise

harry potter maand

Harry Potter merchandise,

Als Harry Potter fan hoef je eigenlijk niet ver te zoeken voor het vinden van leuke merchandise. Tegenwoordig vind je bijvoorbeeld al kleding bij de Primark. Al is het daar wel snel uitverkocht. Maar op internet is er een hele hoop te vinden. Ik heb een aantal dingen uitgezocht die ik leuk vind met een link naar de pagina waar ik het gevonden heb.

Bij Fairyland vind je een hele hoop leuke Harry Potter dingen, als een toverstok, sieraden en beelden. Wat ik bijvoorbeeld erg leuk vind is dat je er de wands van verschillende karakters kan vinden, natuurlijk de voor de hand liggende zoals Harry, Ron en Hermelien maar ook die van Luna of bijvoorbeeld Bellatrix.

 

Een andere leuke webwinkel is The Fantasy shop, hier hebben ze ook veel exclusievere ( helaas ook duurdere ) spullen. Zoals de sluipwegwijzer, de death eaters maskers en bezems. Maar het is zeker een kijkje waard!

En natuurlijk is er de Harry Potter shop, dit is wel één van de meest uitgebreide winkels. Hier kun je shoppen op soort artikel maar ook specifiek naar merchandise van één van de afdelingen. Zelf zou ik op de Ravenclaw afdeling gaan shoppen haha. Je kunt er vanalles vinden. Fan artikelen maar ook complete kostuums  voor de mensen die aan Cosplay of Larpen doen. Het is in ieder geval echt wel de moeite om er even rond te kijken!

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden als je zoekt maar ik laat het voor nu hier bij. Wat zou jij heel graag in je bezit willen hebben?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

CommentsTamara
17 december 2014 at 12:46

Die site is heel verslavend want ze hebben ook heel veel andere leuke spulletjes18 december 2014 at 15:41

Weet je wat gaaf is? De Harry Potter studio’s in Londen! Daar barst het ook echt van de merchandise, een hele industrie is die winkel. Hele kledingcollecties inclusief toverstaffen, hoeden en veel meer. Daarnaast ook allerlei snoepjes, veel meer dan alleen Smekkies in Alle Smaken.7 juli 2015 at 23:00

Op http://www.mymoviestuff.nl heb je hele mooie Harry Potter gerelateerde sieraden en andere items! Het meeste is onder een tientje, verzending in Nederland is gratis en je hebt het vaak al met een dag in huis! En het wordt echt super leuk verpakt, al een cadeautje op zich!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier dinsdag

16 december 2014

%d bloggers liken dit: