Recensie: Kissing Lessons van Stefanie London

Recensie: Kissing Lessons van Stefanie LondonKissing Lessons by Stefanie London
on 9 november 2020
Genres: romance, small town romance
Pages: 400
Format: e-book
Goodreads

Welcome to Kissing Creek, where everything has a romance-themed pun for a name and love is lurking around every corner...

Audrey Miller doesn’t believe in happily-ever-after, so she is definitely living in the wrong town. But she’s never getting out of Kissing Creek, because playing pseudo-mom for her younger siblings doesn’t leave time for much else. She’ll do anything to make sure they don’t end up stuck like she is, working as a barista in a college town, serving Pink Passion mochas with Chocolate Smooch donuts.

Then Ronan Walsh, a new young professor and walking cliché, right down to the elbow patches on his blazer, steps in for a coffee and into her life. She knows his type—intelligent and charming, yet sweet as a cinnamon roll, the sort of man she’s inevitably attracted to but is always out of her league. So why does someone like him have any interest in a worker bee with no future?

Her bland-as-oatmeal existence has nothing to offer, but Ronan’s temporary teaching position is only a stepping stone on his way to somewhere else. He isn’t here to put down roots, Audrey’s roots are firmly planted—neither of them is looking for love. And maybe that’s just perfect.

But in a small town called Kissing Creek, sometimes love can be impossible to avoid...

Ik heb een recensie exemplaar gekregen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik ben echt fan van small town romance boeken, de dorpjes waar iedereen elkaar kent en zich misschien wel tot vervelens toe met elkaar bemoeit is echt mijn ding. Dus de omschrijving van dit boek sprak me al meteen aan.

Mijn mening:

Het gevaar met dit soort boeken is dat er een kans bestaat dat het saai wordt, het is natuurlijk vaak een verhaal vol dagelijkse bezigheden. Dit boek heeft daar gelukkig geen last van, misschien komt dit ook wel omdat het leven van Audrey niet perfect is. Maar ik vond het echt een heel mooi verhaal.

Ik vind Audrey een heel leuk personage, ze is curvy, maar heeft genoeg zelfvertrouwen. Tuurlijk twijfelt ze of ze goed genoeg is maar dit heeft niks met haar lichaam te maken, maar meer met de rest van haar leven. Waar je je soms afvraagt waarom personages bepaalde keuzes maken heb ik dat bij dit boek dus ook niet gehad. Ik snapte waarom ze de dingen deed die ze deed en ik denk dat ik in haar situatie wel veel dingen hetzelfde gedaan zou hebben.

De opbouw van de relatie tussen Audrey en Ronan vond ik ook echt heel mooi. Het begon een beetje als een forbidden romance omdat hij haar leraar was ( let wel beide personages zijn volwassen dus geen onder de 18 personages. ) maar dit loste zich gaande weg het verhaal op. Hoewel beide personages een heel ander leven hebben, waren er toch raakvlakken en dat is wel mooi om te zien. Het laat zien dat je niet altijd weet hoe iemands leven eruit ziet of eruit gezien heeft en dat je iemand echt moet leren kennen om dat soort dingen te weten. Wat mooi is aan deze relatie is dat het echt groeit, er is fysieke aantrekkingskracht maar uiteindelijk vallen ze zeker voor elkaar omdat ze elkaars karakter mooi vinden.

Ik vond de feitjes boven de hoofdstukken overigens echt heel erg leuk!

Nogmaals ik hou echt intens van small town romance verhalen en dit boek is daar geen uitzondering op. Het heeft mooie personages, een mooi verhaal en er zitten zeker ook steamy scenes in dit boek.

Mijn conclusie:

 

Dit is een heerlijk boek, wat je makkelijk wegleest en een mooie romance heeft. Hou je van small town romance ga dan zeker dit boek lezen!

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: