Afscheid nemen van een favoriete serie

Deze week is het dan zover de allerlaagste aflevering van Supernatural. Deze week staat mijn blog in het teken van deze fantastische serie. Ik begin met een soort liefdesbrief aan deze serie. 

Mijn ode aan Supernatural 

Toen ik jaren geleden besloot om deze serie te gaan kijken had ik nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Dat een serie meer voor mij zou kunnen gaan betekenen dan alleen maar simpel vermaak. 

Ik begon aan deze show omdat de beschrijving en de trailer er gaaf uitzagen. Iets wat echt in mijn straatje paste. Vanaf de eerste aflevering was ik verslaafd. Het zinnetje: We got work to do wist ik dit wordt mijn nieuwe favoriete serie. 

Nu 15 jaar later is dat het nog steeds, vele series zijn gekomen en gegaan maar geen enkele andere serie heeft dat ene speciale plaatsje weten te bereiken in mijn hart. 

De mooiste momenten waren natuurlijk de twee weekenden dat ik naar een conventie ben geweest. Het ontmoeten van Jared, Jensen, Misha en nog zoveel andere acteurs was echt zo ongelooflijk gaaf. En laten we eerlijk zijn als je daar rondloopt voelt het ook als één grote familie. We zijn daar allemaal voor één ding: Supernatural. 

De pannels, de foto ops en zelfs het in de rij staan voor een handtekening  alles is gezellig. Vriendschappen ontstaan en je voelt je geen moment alleen. Ik heb me nog nooit zo op mijn plek gevoeld, zo geaccepteerd. 

Het feit dat de acteurs zo open zijn over hun eigen mentale gezondheid, heeft er voor gezorgd dat ik er ook opener over ben. Je voelt je minder alleen. 

En dan gewoon de serie zelf, mijn comfort serie. Voel ik me slecht dan kijk ik Supernatural, ik ken de serie, ken de verhaallijn en het brengt me datgene wat ik zoek: geaccepteerd. 

Ik ga dit missen, elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering, samen met andere fans door Hellatus. Dit zal allemaal niet meer terug komen. Deze week ben ik verdrietig en dat mag, want voor mij is dit keer dan alleen een tv. Show.

Maar ik ben ook dankbaar voor alle mooie momenten, alle mensen die ik heb leren kennen en alles wat deze serie mij gebracht heeft.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 november 2020 at 14:04

Ik ben het verderkijken van seizoen 14 nog steeds aan het uitstellen. Natuurlijk weet ik wel dat ik de seizoenen eindeloos kan blijven herbekijken maar ik kijk een beetje op tegen voor de laatste keer een aflevering voor het eerst zien.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mijn supernatural collectie

17 november 2020

%d bloggers liken dit: