Mijn supernatural collectie

De titel zegt het al, mijn supernatural collectie….of nou ja een groot gedeelte er van haha. Ik heb niet alles op de foto gezet maar wel een hoop. Als je al zo lang fan bent van een serie is het niet zo moeilijk om een hoop dingen te verzamelen en mijn verzamelwoede is echt nog niet gestopt want nog steeds verzamel ik van alles van deze fantastische serie.

Laten we snel beginnen met mijn verzameling!

Natuurlijk heb ik alle seizoenen op DVD, tot nu toe tot seizoen 14, aangezien seizoen 15 nog niet afgelopen is.

Zoals veel mensen spaar ik ook funko’s en ik heb er ook een heel aantal van Supernatural verzameld. Niet allemaal dat vind ik persoonlijk ook niet nodig maar ik vind het wel leuk om deze te hebben.

Een echte fan kan natuurlijk niet zonder mini replica van Baby.

Als ik dan toch monsters tegen ga komen heb ik in ieder geval een aantal wapens om me te verdedigen. Van boven naar beneden zijn het de Demon knife, de Frist Blade en een Angel blade.

Dan mijn tattoo’s, ik heb het anti possession symbool en ja ik weet dat het normaal doesn’t is. Maar in de serie wordt het zo gezegd en ik vond dat tof!

En dit kleine hartje met pentagram is het symbool van de Always keep fighting campagne van Jared, één van de acteurs. Het is een mental health campagne en ik vond hem zo tof dat ik hem als tattoo wilde.

Ik had ook de ketting van Dean……maar die ben ik verloren toen ik naar London ging. hij lag nog in de bak van de bagage die door de scanner moest en iemand anders haalde de bak al weg…

Natuurlijk heb ik ook nog heel veel t-shirts haha.

En dan mijn meest dierbare bezit…dit boekje. Hier staan handtekeningen in, zitten de foto’s in die ik heb met de acteurs en ja dit is wel echt mijn meest dierbare bezit als het aan komt op Supernatural.

Handtekening van Jared Padalecki ( Sam Winchester ) de foto zit er niet bij, dit komt omdat ik eerst een foto had met mijn moeder samen, het jaar erna een foto met hem alleen zou hebben maar helaas had hij toen een burn out en was niet bij de conventie.

Handtekening en Foto Jensen Ackles ( Dean Winchester ) Tja dit is wel mijn favoriet hoor!! Wat was ik zenuwachtig bij het maken van deze foto!!!

Handtekening en foto met Misha Collins ( Castiel ) Onze favoriete engel, ik heb hem twee keer mogen ontmoeten en hij is echt zo aardig!

Foto en handtekening van Jim Beaver ( Bobby Singer ) één van mijn favoriete personages nog steeds en wow deze man geeft een stevige knuffel!

Foto en handtekening van Felicia Day ( Charlie Bradbury ), ik vind Felicia Day gewoon fantastisch! Zij is zelf een enorme geek en zo tof om haar te ontmoeten!

Foto en handtekening van Mark Sheppard ( Crowley ) ik hou van Crowley hij is echt mijn favoriete Villain en Mark Sheppard is een geweldige acteur. Hij was overigens mijn eerste photo opp ever en super aardig!

Heb jij een fandom waar jij van alles van verzameld.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Supernatural boeken

18 november 2020

%d bloggers liken dit: